[ mordor @ 03.04.2005. 17:59 ] @
Nekoliko mojih sajtova je dobilo pr takodje vidjam i velike promene po webu recimo dmoz.org je pao sa pr9 na pr8 [Ovu poruku je menjao secret dana 25.04.2005. u 16:37 GMT+1] |
[ mordor @ 03.04.2005. 17:59 ] @
[ boccio @ 03.04.2005. 18:15 ] @
Prica se vec danima o tome, sigurno si to video na SeoChat (kao i ono za banovanje TemplateMonstera).
Jos nije "zvanicno" poceo, bar se ne vidi na velikoj vecini sajtova. A skoro svi datacentri miruju, pratim svakodnevno, veruj mi :) Nego, koji tvoji sajtovi su dobili PR? [ mordor @ 03.04.2005. 22:49 ] @
dot-art.net sa pr3 na pr4
warhammer.net nazalost pao sa pr5 na pr4 na ostalim nema promena... zeljno iscekujem pr update za default.co.yu :) cak je poceo i backlinkove da indexira.. konacno [ boccio @ 04.04.2005. 22:54 ] @
Bio je backlink update pocetkom marta, a i dosta je cest, barem u odnosu na toolbar PR update :)
Inace, PR je izgleda update-ovan...Ostali su najverovatnije jos PR0..PR2 sajtovi (znaci mali milion), ali to je u principu to. Jel ima neko ko skace od srece? :))) [ zi:: @ 25.04.2005. 11:34 ] @
Proverite svoje PR, meni su poceli da se menjaju danas, nista narocito, par njih sa 3 su mi se popeli na 4, makar nije da nije :)
Proverite vase na uobicajenom mestu: http://www.seochat.com/seo-tools/future-pagerank/ Na zalost, razoracao sam se u ovaj tool: http://www.rustybrick.com/pagerank-prediction.php Nista mi nije predvideo kako treba. [ Svemirko Joca @ 12.01.2007. 03:41 ] @
Ako nekog zanima google je izvrsio novi update i to PageRank i BackLink.
10.01.2007. Mozda sam pogresio... mozda je zabranjeno pisati po ovoj temi ?! [ ljubmilo @ 29.01.2007. 21:23 ] @
Ja sam pre par dana dobio PR 4 (bio je 0), sajt je star manje od dva meseca.
Toliki PR mi se cini malo preteran, pa ipak sta da radim da ga zadrzim na toj poziciji ? Sajt je na srpskom. [ id.. @ 30.01.2007. 18:04 ] @
Moj sajt je četvorka, kontam da to nije loše
[ ljubmilo @ 30.01.2007. 18:49 ] @
Ma gde lose, nego s obzirom da sajt postoji 2 meseca ocena mi se cini preterana pa pitam sta da radim da i kad sledeci put bude rangiranje ostanem na ovoj oceni .
Jos linkova, jos posetilaca, DMOZ ? Vidim da si u DMOZ-u, pa mi reci koliko je proslo vremena od prijave do odobrenja? POzz [ zokiiii @ 30.01.2007. 22:38 ] @
[ ljubmilo @ 31.01.2007. 09:19 ] @
Citat: Dakle, linkovati sajtove sa visokim PR, i da mene linkuju sajtovi sa visokim PR. [ id.. @ 13.02.2007. 21:27 ] @
Po
Citat: ljubmilo: Dakle, linkovati sajtove sa visokim PR, i da mene linkuju sajtovi sa visokim PR. Linkovati je samo prvi korak, po meni bi trebalo češće submitovati na ostale pretraživače i upisivati se gde god stigneš, po svim direktorijumima na koje naletiš i naravno imati sajt u DMOZ-u Citat: ljubmilo: Ma gde lose, nego s obzirom da sajt postoji 2 meseca ocena mi se cini preterana pa pitam sta da radim da i kad sledeci put bude rangiranje ostanem na ovoj oceni . Jos linkova, jos posetilaca, DMOZ ? Vidim da si u DMOZ-u, pa mi reci koliko je proslo vremena od prijave do odobrenja? POzz U Dmoz sam se prijavio dok je još radilo. U vrlo kratkom roku su me ubacili... Vidim da mi je yahoo dobar saveznik, a google i DMOZ me nešto ne vole. Sad kada je zvanično proradilo imam gomilu urađenih sajtova koje bi trebalo upisati u dmoz. Primetio sam da mi je jedan sajt koji je upisan u Dmoz-u ne postoji u google direktorijumu??? [ bosnier @ 31.10.2010. 17:19 ] @
mene zanima dali cu dobiti pr jer nisam postavljao npr domena.com vec
domena.com/tube.php jeli se to isto racunu ili ne ? Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|