[ igorsa @ 04.04.2005. 14:12 ] @
Postoji li neki program koji pretrazuje unutar fajlova? Konkretno mi treba pretraga php, txt, html, htm, css i sličnih.
[ Voodoo @ 04.04.2005. 14:35 ] @
Total Commander, Alt+F7, Search for: *.*, Find text: tekst koji trazis
[ igorsa @ 04.04.2005. 15:01 ] @
Svasta, nisam provalio ovu foru, a TC mi je upaljen 24/7, zalosno.
[ Qlex @ 07.04.2005. 01:46 ] @
Pa i u okviru Windows Search-a imas opciju za to.

Search -> Files or Folders -> All Files and Folders

I tu ima...A word or phrase in the file...

Poz ;)
[ Nabukodonosor @ 08.04.2005. 02:01 ] @
Uzasno sporo! TC to radi za delic sekunde.
[ miniC @ 08.04.2005. 10:49 ] @
Mozes da instaliras i GOOGLE DESKTOP, fin programcic, i sve radi u delicu sekunde, bas kao da si na netu (malo brzem netu), jedino sto kada se instalira mora neko vreme da uradi pretragu racnara, ali posto to radi u pozadini, neces osetiti neku veliku razliku (daleko manje resursa uzima od nekog AV-a prilikom te radnje).

Naravno, njime mozes da pretrazujes i sve ostalo sto ti treba, a pretrazuje ti taj pojam na celom racunaru. Probaj, pa ako ti se ne svidi, a ti ga jednostavno obrisi.
[ Shadowed @ 08.04.2005. 11:54 ] @
@Nabukodonosor. TC za delic sekunde? Ne bih rekao. Ne moze tako brzo bez indeksiranja a TC ne indeksira (osim ako u poslednjih 2 nedelje nije izasla nova verzija koja to radi).

GDS je fina stvar. Zaboravio si samo da kazes da ce index fajl zauzeti oko 1GB (sto i nije tako malo resursa) ;).
Mada kod GDS-a mi se ne svidja mala mogucnost konfigurisanja. Doduse finalnu verziju nisam probao, ovo vazi za betu...
[ Nabukodonosor @ 08.04.2005. 14:10 ] @
Citat:
Shadowed: @Nabukodonosor. TC za delic sekunde? Ne bih rekao. Ne moze tako brzo bez indeksiranja a TC ne indeksira (osim ako u poslednjih 2 nedelje nije izasla nova verzija koja to radi).

Pa ja bih rekao! Malo si me doveo u nedoumicu i napravio sam sad jedan txt fajl i u njemu tekst i probao sam da nadjem jednu rec koju sam ja dodao. Trebalo mu je manje od sekunde da nadje rec! Probaj pa ces videti. TC je verzija 6.01.
[ Shadowed @ 08.04.2005. 18:04 ] @
Ma lako je kada je u pitanju jedan fajl. Probaj da pretrazis u nekom direktorijumu u kome ima 2-3GB fajlova pa da vidis koliko je brz. :)
[ Voodoo @ 08.04.2005. 21:22 ] @
I kod mene TC brze trazi... a protivnik sam svakog oblika indeksiranja :)

Da ti nije particija formatirana kao NTFS a Indexing service ukljucen? :)