[ Ivan Miladinović @ 09.04.2005. 20:14 ] @
Dakle ovako: Ja radim na radio stanici, e sada pravim sajt za istu i hocu nesto da probamo da uradimo, ako ima voljnih, jer ja to ne znam... :-( ali kupio sam knjigu i ucim, ali bih voleo pomoc iskusnih. Najvaznija stvar je da je ovo besplatno... Znaci ja nemam nista od toga. Stvar dobre volje. Dakle imamo emisiju od "Folk top 20 veličanstvenih", pa smo mi nešto pričali da napravimo neko online glasanje. E sad. Koliko je ovo komplikovano i da li zahteva bazu? Npr lista izgleda ovako. 20. (10) Jova - Sve mi je tužno 10 19. (*) Steva - Jao sto sam srecan 19 18. (12) Desko - Moja mala je plava 12 ... ... ... 1. (5) Milos - Najaci sam najbolji 8 Legenda: Trenutni broj (sa kog mesta je dosao na tenutni) Naziv pesme Broj nedelja na listi E daklem, znaci da bude uredjeno tako da svako(tj. jedan IP jedan glas (ne mora bas cookie)) glasa samo jednom. Posle glasanja dodje na stranicu koja bi generisala "buducu listu", tj. listu za sledecu nedelju (koju bi mi kasnije emitovali na radiju). Eventualno da se preslusa deo svake pesme... Ajde pre nego sto neko ispljuje ovo neka se neko javi sa nekim dobrim predlogom. Naravno ukoliko je voljan da pomogne. Ja bi znao da napravim bazu... I da eventualno te podatke prikazem. A kako dalje... P.S.: Napravicu stranicu credits na sajtu gde bi mogla stojati vasa imena ukoliko ste volljni da pomognete... :-) [Ovu poruku je menjao Goran Rakić dana 09.04.2005. u 23:26 GMT+1] |