[ Nikolagsi @ 10.04.2005. 23:00 ] @
Da li postoji neki nacin da se registrujem na PayPal-u posto ova firma ne podrzava nasu zemlju? I ako moze da li cu moci da i primam novac a ne samo da ga saljem?
[ mijatovic_86 @ 30.08.2006. 19:48 ] @
ja bih samo da posaljem na strani racun novac, pa ni to ne moze :(
[ vojkan @ 01.09.2006. 20:11 ] @
moze ako imas nekoga u nemackoj ili svajcarskoj pa da ti prima na njegov racun ili pokusaj u nekoj susednoj zemlji da otvoris racun i tako da primas i saljes novac.
[ redapple @ 09.09.2006. 19:17 ] @
Pozdrav,

evo iskustva sa paypal-a,
...
This account has been permanently locked with a $0.00 USD balance. All information associated with this account has been blocked from the PayPal system and cannot be registered with another account.
...
O čemu se radi
imam prijatelja u USA od koga sam dobio debitnu karticu na korišćenje otvorio account na njegovo ime i adresu izvršio verifikaciju i na prvu transakciju sa eBay-a koja je bila uredno obavaljena nakon 24 h nastupila je blokada i gašenje računa
razlog za limitaciju i gašenje računa nisam ni do dana današnjeg saznao, sumnjam na dva razloga
I - email adresa sa srpskog domena
II- Korisnički podaci sa eBaya
III- adresa slanja robe za Srbiju

kao razlog limitacije računa bila je poruka otprilike sadržine:
...
Korisnik nema prava na raklamaciju po ovoj restrikciji....
...

Nakon ovoga otvorio sam novi račun sa kreditnom karticom od istog prijatelja kao i novi nalog na eBay-u gde se svi podaci savršeno poklapaju na njegovo ime, emai adresa US domen sa razlikom da kada šaljem robu na PayPal-u u shipping opciji odaberem GIFT i unesem moju adresu za slanje zasad funkcioniše, nedavno sam pokušao da ponovo unesem kao dopunsku karticu onu debitnu ali PayPal je neprihvata što može da znači da vam prilikom gašenja računa propada i kartica za PayPal.
ah da ukoliko i koristite tudju karticu i podatke pazite da vam iznos na debitnoj kartici ne padne ispod $200 i zbog toga PayPal uvodi limitacije na račun.

evo nekoliko linkova za istraživanje:
http://myatmcard.info/
http://accounthelp.us/
https://us.etrade.com/e/t/home
[ redapple @ 09.09.2006. 20:17 ] @
Znam da nije vezano za PayPal ali da ne otvaram novu temu, šta mislite o www.alertpay.com ja sam se registrovao bez problema.

komentari:
http://www.scam.com/showthread.php?t=3559
http://scam.com/showthread.php?t=2894
http://www.moneymakergroup.com/index.php?showforum=136
itd

[Ovu poruku je menjao redapple dana 10.09.2006. u 13:57 GMT+1]