Citat:
Ilija Studen: Kakav je to dizajn koji moraš tako da peglaš i "podupireš"? Čim si došao u tu poziciju, stani i zapitaj se da li STVARNO mora tako. Ako ne mora i ako vidiš bar jednu lakšu varijantu odluči se za nju. Preterano komplikovanja nikom nije donelo ništa dobro ;)
Slažem se ja sa tobom ali da mi je pala jednostavnija ideja ne bi ja sad ovde kukao :) elem, kao što sam gore rekao, pravim redizajn sajta koji je dosad bio fiksiran na 800x600 da bi mi sadržaj bio uvek identičan na svakoj rezoluciji... sada kako sam krenuo u novi pohod ka drugačijem vizualnom rešenju uzeo sam u obzir potrebu da 800x600 srećom polagano prelazi u 1024+ a ja sam uvek imao problema ionako da strpam sve u 800x600 a sa strane zjapi prazan prostor što me poprilično nerviralo ali moralo je tako...
Tamo sam imao jednu tabelu od 100% koja je imala neki BG IMG samo da nije totalno prazno... sad moram drugačije i zato tražim pomoć :)
dakle, definitivno mi PHP ne vredi ali ne znam kako da izvedem sa javascriptom... nisam nikada modifikovao rezoluciju javascriptom... digne mi se kosa kad dođem na neki sajt i kad mi on kaže "Hi guest, your IP address i XXX.XXX... you are using IE 6.0... and your screen resolution is 1024...." ... fuj... bljak...
kontam da bi to bilo u fazonu:
Code:
<table width="?koliko?px">
<tr>
<td> </td>
</tr>
</table>
...ali detalji me muče :)