[ B_k_N @ 12.04.2005. 19:38 ] @
Nece! Ispratim proceduru prvo mi ne otvori graficki interfejs, potom sve krene kao da ce da se odradi i nista, pukne? Zna li ko proceduru instalacije do kraja? |
[ B_k_N @ 12.04.2005. 19:38 ] @
[ xxxrugby @ 12.04.2005. 21:58 ] @
Neznam ja sam imao isto problem sad prije dva tjedna.
Skinuo sam najnoviji Kylik Open Edition za Fedoru 3. Normalno instalirao i onda krene i kada bi trebao da se otvori graficki interfejs on pukne. Sve sam napravio kopirao onaj file u Home directorij nakon instalacije kako je pisalo. I nista. [ B_k_N @ 13.04.2005. 00:14 ] @
Evo, prosla mi je instalacija. U tekstualnom rezimu, pisao sam umjesto
Code: sh setup.sh #ili ./setup.sh ovo Code: ./setup.sh -m -m da se iskljuci rpm ili tako nesto, to sam nasao na nekom borlandovom forumu. Odradilo se iz prve. Onda sam kucao poslije komande <startkylix> serial#: x9jr-j24kp-54p6c , key: ffp-xmg , nisam ga nasao na cd-u vec ponovo ganjao po krek sajtovima. Citao sam da postoji po instalaciji jos jedan problem (i ja ga sad imam, by the way ![]() Ukljucio sam opciju da mi prikaze proces kompajliranja i sve kao odradi, i tu zablokira, tj. moram da restarujem Kylix, po pritisku na run. Jesi li to uspio da rjesis? Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|