[ Passwd @ 14.04.2005. 21:33 ] @
| Kako i dal je moguce u TP7 napravit normalan prozor kao sto ima svaki program
od windowsa?
Tj. znaci da nije "dos" prozor (crna podloga...)-znaci ne trazim da se boja
pozadine promijeni ve da bude npr. prazan prozor kao od browsera s kojim sad
citate ovu poruku?? |
[ peromalosutra @ 15.04.2005. 13:15 ] @
Ovo nije najprakticnije rjesenje, ali ako hoces da ti sve izgleda lijepo na komp. (kao ja) imas programe koji ti mjenjaju kompletan izgled windowsa. Na nekim mozes namjestiti da mjenjaju i izgled DOS, i nekih drugih prozora.. (konkretno ja koristim WindowsBlinds 4.2). Naravno, ovo rjesenje nije "programersko" i to ce sve lijepo izgledati samo na tvom kompjuteru, dok na drugim, ah to ostaje DOS...
A u ostalom neka ti neko iskusniji odgovori na pitanje, meni je samo dosadno pa gledam sta ima novo.
:)
[ Passwd @ 15.04.2005. 13:40 ] @
Da, i meni je jako dosadno-nema nista novog na forumu.Stalno ista pitanja,
isti ljudi,isti problemi.........Dal si radio sta novog u pascalu?? ;)
Probat cu ono gore!!
[ Srki_82 @ 15.04.2005. 15:46 ] @
U full verziji Borlandovog TP 7 imas program TPX i unite za rad sa Win (3.1x) programima pa mozes napraviti prozorce kakvo pozelis. Postoji i Turbo Pascal for Windows (TPW). Sve u svemu to je isto kao Delphi bez IDE i VCL... ako hoces lep Win prozor pravi program u Delphiu
P.S.
Dosadno vam je!? Gde vam je drustvo? Ako bas nikog nema napravite nesto zanimljivo... potapanje brodova npr

[ Passwd @ 15.04.2005. 17:45 ] @
Ajde da probam vec jednom taj slavni delphi,ajd stavi ako ti nije problem
link za download compilera...al nek bude manji od 10MB ;)..
Radim u pascalu jednu "graficku aplikaciju"-budem je okacio kad
je dotjeram..;;;))
[ johnnie @ 15.04.2005. 20:11 ] @
Pa probaj delphi vec jednom; neces zazaliti...
[ peromalosutra @ 16.04.2005. 17:32 ] @
Prihvatam savjet od Srki_82. Trenutno sam bio zatrpan skolskim zadacima, za koje treba vise vremena da se napisu nego da se smisli nacin na koji rade, ali fazon je sto ih ima koliko hoces, a ja ih radim za cijelu skolu (budala).
Ako Passwd hoce da radimo nesto zajedno, ja sam za!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.