[ MATIJA-MCSE @ 17.04.2005. 01:46 ] @
Imam Win Xp + Sp2 E sada pojavio se ogroman problem Non Stop mi pri pokretanju programa izbacuje gresku "Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed" i "The parameter is incorrect" -------------------------------------------- i nece da startuje ni jednu aplikaciju,program e sada sav software koji ide uz Win radi...znaci sve aplikacije...sto je najcudnije... cak i Net,Internet Explorer,MSN,Office ali bilo koji program koji je instaliran i nije Microsoft nece...izbacuje gore navedenu gresku Porblem pored tog gore navedenog je i to sto bih pokusao to da odradim sto bezbolnije jer imam punooo softwara i ne zelim Clean Install znam samo da sam na Microsoftovom sajtu nasao da je problem u Registriju i odradio sam kako su oni rekli Step by Step,ali nista...nisam uspeo da poravim... greska u Event Vieweru je : "TraceLevel parameter not located in registry; Default trace level used is 32." Event Id: 1015 Da navedem jos da nemam SystemRestore...znaci da i ta opcija otpada... Greska je u nekom Reg kljucu i treba izmeniti neku vrednost,ali nazalost nsiam jos nista uspeo Molim vas da ako neko ima ideju sta je u pitanju i gde moze da bude greska da mi sto pre pomogne Unapred hvala [Ovu poruku je menjao Bryan Fury dana 08.05.2006. u 10:54 GMT+1] |