[ nes_nesone @ 17.04.2005. 23:04 ] @
Ako moze neko detaljno da opishe ,please......
[ neca @ 18.04.2005. 01:01 ] @
Moras imati pristup (shell) racunaru koji je 24 sata online.
Tamo ces dici Psybnc server ili bitchX u screen-u ;)
i to ti je to...
a za sve detaljnije informacije probaj da koristis pretragu jer je o tome bilo ovde koliko hoces prica...a imas i google ;)
[ SFilip @ 02.05.2005. 23:53 ] @
Mogao si to malo detaljnije ili da makar das neki link...
Znaci treba ti program psyBNC (http://www.psybnc.info/). On je u stvari neka vrsta IRC klijenta (najprostije receno) koji je pokrenut na racunaru koji je up 24h. Taj racunar mora da radi pod linuxom i onda se ujedno zove SHELL. Znaci stvar je u tome da ti podignes psyBNC na shell i onda se u IRC klientu ne kacis npr. na irc.krstarica.com nego na IP adresu SHELL-a. Zatim te BNC povezuje i dalje je sve kao i uvek.

Najveci problem je nalazenje SHELL-a. Postoje FREE shell-ovi ali oni su jako losi i cesto padaju. Ako ti bas jako to treba onda bi trebao da razmislis o kupovini shell-a. Znaci bolje odustani ako ti to nije jako potrebno.

BTW Ako poznajes nekoga ko ima Linux+24h internet onda ti je to najbolje resenje. Samo ga pitaj da ti napravi accout na SHELL-u i dalje je lako. Ako nabavis shell mozes me kontaktirati na PM ako zelis da ti objasnim kako se instalira psyBNC.
[ LaMpiR @ 03.05.2005. 08:14 ] @
Evo ti malo detaljnije
http://www.yumirc.net/modules....x&rop=tutoriaux&did=26
Setup psybnc-a