[ Chika-nedja @ 18.04.2005. 11:22 ] @
mogu da nabavim jos dva rutera. i sta mi je pored toga potrebno za wireles provajding. i koliko to otprilike kosta. Znaci imam 1 ruter, antenu i prijemnik na anteni.
[ drdrksa @ 18.04.2005. 11:33 ] @
Prvo i osnovno si zaboravio : Biznis plan.
[ Milan Andjelkovic @ 18.04.2005. 11:45 ] @
[irony]
Nabavio sam Yuga, ima i rezervnu gumu. Šta mi je još potrebno da bih bio vozač formule jedan?
[/irony]

U prevodu - ne ide to baš tako. Prvo koristi pretragu, a zatim ako baš ozbiljno želiš da se upuštaš u to - mnogo čitaj i daleko detaljnije izloži svoju zamisao.
[ Chika-nedja @ 18.04.2005. 12:01 ] @
Sve cu da nabavim samo ne znam sta mi je jos potrebno. Kesh nije problem, Posto je to pre nekoliko godina placeno oko 70 000 maraka. To su u to vreme imali izraelska tajna sluzba i moj zet. Nije imao ni verat ni eunet.
[ gorang @ 18.04.2005. 13:53 ] @
... ja sam cuo da ti izraelski sistemi nisu bas kompatibilni sa nasim standardima

javi se panline.net ili neobee.net siguran sam da ce ti izaci u susret ako novac^2 nije problem
[ SmilieBG @ 18.04.2005. 22:07 ] @
Citat:
Chika-nedja: Sve cu da nabavim samo ne znam sta mi je jos potrebno. Kesh nije problem, Posto je to pre nekoliko godina placeno oko 70 000 maraka. To su u to vreme imali izraelska tajna sluzba i moj zet. Nije imao ni verat ni eunet.

ES i dalje jedno veoma zanimljivo mesto :)

Ako lova nije problem, kupi si jahticu, iznajmi mesto u monte karlu, digni sve cetri, na peto natakni nesto i uzivaj i mani se corava posla :)

Poz,
Sale
[ Born2Kill @ 23.04.2005. 10:46 ] @
Ja koliko sam nacuo beogradski provajderi vec strahuju da ces da mi preotmes klijente ...
[ vindic8or @ 23.04.2005. 11:23 ] @
Citat:
sta mi je pored toga potrebno za wireles provajding

klijenti?
[ cest @ 24.04.2005. 00:04 ] @
Stvarno?

Koja osnovna sifra delatnosti je preporucena,

Kako odabrati lokacije?

koju firmu otvoriti? u smislu odnosa porez/dobit i prava/obaveze ?

Stvarno ste ispalili coveka a ES je mesto na koje se neko upucuje da bi resio *svaki* problem u vezi racunara ???

I meni je bilo malo prepotentno ono o parama , ali ovo nije ELITE GRAMATKA, ili mozda gresim?

De ako neko za, cisto da nismo bez veze naceli 'thread'?

(mozda i mene zanima a?)

I da,

pare2 nisu problem,... para nema, ali to sad nije problem...

[ Milan Andjelkovic @ 24.04.2005. 08:52 ] @
http://www.elitesecurity.org/tema/97793