[ urke @ 20.04.2005. 19:29 ] @
| Poz.
Već nekih mesec dana smišljam razne varijacije logotipa za brata. U pitanju je prodavnica mešovite robe, bolje reći midi market pod nazivom „Metro market“.
Njegov uslov je da bude iz dve boje koje dominiraju i to crvena i crna. E sad, Market _mora_ da piše fontom u Marlboro fazonu a crvena da bude nijansa marlboro crvene. Inače, hoće da to bude svetski (a naše :).
Evo mojih predloga, između ostalog, a najupečatljiviji je ovaj najjednostavniji - polednji. Njega sam danas uradio.
Ima li ko ikakvu ideju kako da izvedem da gore pomenuti uslovi upadnu u „svetski“ logo :) Meni je malo smor taj Marlboro font i ta nijansa crvene, ali... gazda (brat) bira :)
 |
[ Corey @ 20.04.2005. 21:13 ] @
Od svih ovih logoa najviše mi se dopada ovaj zadnji dok onaj prvi uopšte ne priliči nekom marketu zbog slike voza(barem po meni).
[ Miroslav Strugarevic @ 20.04.2005. 21:28 ] @
Poslednji predlog je super, i ovaj drugi dok mi se prvi ne svidja.
[ urke @ 20.04.2005. 21:29 ] @
Pa znam. Meni se iskreno kad sam ga uradio i nije svideo, jer nije ispao kako sam zamislio a mrzelo me da ga prerađujem, mislim na voz. A još buraz kad je video reko mi - Alo bre, pa nisam ja auto prevoznik :)
Imam još dve varijante sa stilizovanim slovom M, mada se meni iskreno ne sviđa to tako već bih pre da se M skoro ni ne nazire, dok ne čuješ da tu postoji slovo M. Kao u trećem slučaju.
[ dr ZiDoo @ 20.04.2005. 23:59 ] @
I verzija, doduše malo prerađena. (sredi ovo gde piše market, nešto tu fali)
III verzija: Font kojim piše "Metro" previše liči na font koji koristi "Marlboro" cigarete. Pogledaj malo.
Inače sve tri verzije imaju prolaznu ocjenu, ostalo su nijanse.
[ Corey @ 21.04.2005. 15:12 ] @
Citat:
dr ZiDoo: III verzija: Font kojim piše "Metro" previše liči na font koji koristi "Marlboro" cigarete. Pogledaj malo.
Tako je tražio njegov brat odnosno gazda:)
Citat:
urke: Poz.
VE sad, Market _mora_ da piše fontom u Marlboro fazonu a crvena da bude nijansa marlboro crvene. Inače, hoće da to bude svetski (a naše :).
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.