Citat:
m_k:
Da te ispravim ovo je druga moja tema vezana za wml. I ovim se bavim tek sedmicu dana i normalno je da ne znam. Trazio sam i na googlu i skidao gotove skripte prije nego sam postao.
Moguce da gresim, ali sam ubedjen da si i ranije imao WAP/WML-related teme...Ne mogu ruku da dam, ali ajde. Ako gresim - izvinjavam ti se.
Citat:
JaHvram: offtopic:
vec uobicajeno besnilo moderatora :D
Besnilo? hm...nebitno, necu ovde da komentarisem, a ako imas primedbe na moj rad/strucnost/odnos prema korisnicima - izvol'te na Predlozi&Pitanja...
Citat:
JaHvram:
al' sta ces... ipak je lakse da iskopira kod nego da cita manual i da `gubi vreme` izvlaceci zakljucke kako nesto odraditi ;)
E, upravo se o tome radi. Sve vise ljudi krece u PHP pricu po principu daj da sklepnem nesto, pa cim dobijem error eto mene na [es]-u.
Koliko si ti (a i svi ostali) video tema koje izgledaju recimo ovako - "dobio sam taj-i-taj error, pokusao sam na ovaj nacin da ispravim - nije htelo; u dokumentaciji imam primere ali se ovaj slucaj ne obradjuje; output varijabli mi je takav-i-takav..."
Ne...cim se prvi error pojavi, niko dve sekunde ne ukljuci mozak nego rokne ceo kod ovde, pa ce se vec naci neko ko ce da ispravi krive drine. Isto tako (kao u ovom slucaju) nije dovoljno da Branko kaze "šalji header kojim ćeš sprečiti keširanje stranice", pa da se covek zahvali na pomoci i uputi na gugl da nadje tutorijale KAKO se u PHP-u koristi header() funkckija za kesiranje - nego, naravno: "e, ajde napisi mi kako to da uradim"...
over and out...ne nastavljam dalje off-topic, ali sam morao da se izduvam :)