[ psu43npv @ 20.04.2005. 23:33 ] @
Ovako interesuje me nesto o opremi proizvodjaca MICRONET? Kakvi su njihovi Ap i neki detalji oko same opreme i da li je neko imao iskustva sa istom.

Primera jedan Ap iz njihovog proizvodnog programa:

Citat:
MICRONET access point SP918GL, 802.11g, 108Mbps, 2.4Ghz, IEEE 802.11, 802.11b and 802.11g standards, LAN Port 1-port of 10/100M, Radio Modulation OFDM/DSSS, Data Rate 108, 54, 48, 36, 24, 18, 12, 9 and 6M, Antenna Type Detachable, R-SMA, Security 64/128/152 bit WEP Encryption, WPA (Wi-Fi Protected Access) and Access Control List for security, Operation Mode Ad-Hoc, Infrastructure, Station Adapter and WDS (Wireless Distribution System) mode, Management Web-based and Telnet, Operation Channel 13/Europe (ETSI)

Hvala

[ PPZ @ 21.04.2005. 00:42 ] @
Ja imam na poslu Micronet LAN kartice i 8-portni HUB, koji od samog pocetka (kupljeno 1998.) imaju problema.Protok kroz mrezu jako varira, cak se ponekad i zapucava bez nekog vidljivog razloga.Posle se sam odblokira.....i tako do dana danasnjeg.Pre je to bilo jako izrazeno, pa sam posle mnogo traganja otkrio da je problem bio u ispravljacu od HUB-a.Posle zamene problem nije nestao, ali se drasticno smanjio, tako da i danas koristimo istu opremu (WinNT server + 6 klijenata).U medjuvremenu smo zamenili LAN karticu iz servera jer je riknula (zamenjena MNOOOOGOOOO boljom D-LINK karticom).Nadam se da se u medjuvremenu Micronet uozbiljio i poceo da pravi dobru opremu.....u svakom slucaju mi od tada nismo kupili nista sto nosi oznaku Micronet.....
[ _VampiR_ @ 21.04.2005. 15:59 ] @
Taj model i nije toliko los, nasljednik je SP918BK (a sa kojim nije kompatibilan, iako na sajtu pise sasvim drugacije) i dosta lijepo radi sa manjim brojem klijenata, iako je stari model znao poluditi iz cista mira, pa doci sebi isto tako iz cista mira, pogotovo ako je koristen PtMP sistemu.