[ Nothingman @ 21.04.2005. 20:43 ] @
| Pozdrav!
Imam problem sa gore navedenim uredjajem jer mi se komp resetuje dok sam na netu (nije ona hyperthreading fora). Negde na netu sam nasao da je problem u loshim USB driverima, i preporuchuje se da se USB ne koristi vec da se poveze preko serijskog porta.
Fora je u tome sto ja imam verziju uredjaja koja ima jedino USB port, tako da ne znam sta da radim. Ima li neko reshenje? Mozda neko ima drajvere koji rade OK? (na sajtu proizvodjacha nema korisnih informacija).
Ako je jedini izlaz da zamenim uredjaj, da li biste mogli da mi preporuchite neki koji radi pouzdano, gde kod nas moze da se nabavi i koja je okvirno cena.
Hvala unapred!
|
[ zoranbl @ 25.04.2005. 15:19 ] @
ostavi mail. novi driver je velicine oko 7Mb
Inace, zna da se restartuje i ako se prekine veza prema provideru ( najcesce teol - nema protoka par sekundi i onda slijedi restart ). Meni sa novim driverom i winxp pro + SP2 radi bez problema
pozdrav
[ Nothingman @ 26.04.2005. 12:51 ] @
Hvala brate!
Moj mail je
[email protected]
U pravu si, to mi se upravo desava kada sam konektovan na teol.
U stvari mozda bi ti bilo lakse da mi posaljes driver na:
[email protected]
jedino sto nisam siguran koja je velicina mailboxa na teolu posto ga nikad ne koristim. Eto pa ti javi gde si poslao...
Hvala jos jednom!
[ zoranbl @ 26.04.2005. 14:18 ] @
Poslacu ti na PP user i pass za moj mail na Yahoo pa skini tamo driver. Potrudi se da ga skines u sledeca 24h jer cu poslije toga promijeniti pass
Pozdrav
[ magicbb @ 03.06.2005. 22:27 ] @
gdje mogu ja da skinem drivere sa elcon
[ eluv @ 29.06.2005. 22:31 ] @
Pokusaj ovde...
http://www.elcon-system.de/frame.asp?lang=1
Ili ako ti je dosadio elcon, a zivis u RS pogledaj ovo...
http://www.telekomsrpske.com/l...ti/?action=shownews&id=758
Nekakav lik me optuzio prije par mjeseci da lazem da telekom RS besplatno mijenja postojeci zavrsetak za Diva 850... Mogao je da ga dobije tada ali ko mu je kriv kad ne vjeruje...
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.