[ Duke_Vladimir @ 25.04.2005. 22:42 ] @
Naslov sve kaze, ali da dodam jos nesto:

Kako da uradim update svega zivog, ne samo kernela vec i pratecih programa koje sam instalirao, i da na kraju prikaze kao da imam verziju 9.2 ili 9.3 (ako je izasla)...

Najvaznije, treba mi podrska za Conexant Accessrunner ADSL USB modem, a u novijim verzijama SUSE-a je podrska vec ukljucena, a inace bih morao da prekompajliram kernel sa nekim drajverima i firmwareom sto nemam pojma jos uvek.

Pozdrav...
[ tdjokic @ 26.04.2005. 01:31 ] @
Koliko je meni poznato iz tudjih iskustava, update (upgrade?) upravo ima najveci problem bas sa tim naknadno dodatim programima. Mislim da je uvek najlakse instalirati na novo.
[ dandellion @ 26.04.2005. 13:15 ] @
ubacis prvi CD nove distribucije, dignes sistem sa nje, izaberes update.... ili odes u yast, change source of installation, pokrenes update.... nije to problem... problem je kada yast sracuna sve dependancies i sve probleme sa konfliktima pa treba da rezsis slagalicu sta ostaviti a sta apdejtovati.... neki tvrde cak i da ta zagonetka ima resenje ali ne znam da je nekome uspelo
zato lepo krenes laksim putem, bekapiras sve svoje fajlove + ceo /home i sve config fajlove... osvezis hard jednim lepim formatiranjem i pustis cistu instalaciju nove distribucije... posle vratis svoje fajlove gde zelis i uzivas

[ Duke_Vladimir @ 27.04.2005. 11:03 ] @
Da, uspeo sam vec da sjebem sistem sa update-om.
Znaci ne preporucujete update... onda da skinem instalaciju.
Izvezbacu se u instalaciji linux sistema, pocecu da radim po kucama :)

POzdrav