[ amater_tvl @ 26.04.2005. 11:24 ] @
Interesuje me kako dodati funkciju onClick, ako button nema parameter Click Handler? Hvala ! (malo nejasno, ali …) ![]() |
[ amater_tvl @ 26.04.2005. 11:24 ] @
[ amater_tvl @ 26.04.2005. 14:15 ] @
Posto vidim da niko nece/ne moze/ da mi pomogne, da pojasnim :
Evo ovako: Imam postavljeno pitanje (npr. "Koje je boje Sunce?") Korisnik treba da upise odgovor u text boxu ( npr. "zute") Kada upise odgovor treba da klikne na dugme pored boxa za odgovor, i da mu se u boxu za "potvrdu" pojavi rec "tacno", a ako je pogresno odgovorio "netacno". Kako ovo izvesti u FlashuMXprofesional 2004 [ miksin @ 26.04.2005. 18:40 ] @
ako sam te dobro razumeo
vidim da si pocetnik pa sam se potrudio da sto detaljnije objasnim stavis da ti se text field zove npr izlaz (to upises u variables tj var polje u opcijama za text) i da bude input text a tex field gde treba da pise tacno ili netacno izlaz2 i da bude dynamic text napravis dugme i na njega roknes ovaj kod on(press){ if(izlaz=="neka rec"){ izlaz2="tacno"; } else { izlaz2="netacno"; } } i to je to ako nesto nije jasno pitaj C-Ya Moderator: Molim Vas u buduće bez prozivke članova u Vašim postovima! [ amater_tvl @ 27.04.2005. 09:07 ] @
Hvala ti do neba Miksine !!!!!
IZVINJAVAM SE SVIM CLANOVIMA ZA "PROZIVKU". Jos jednom HVALA [ miksin @ 27.04.2005. 10:53 ] @
ne treba ti da se izvinjavas
ono sto je moderator napisao je bilo upuceno meni ( moju poruku je izmenio ) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|