[ asyk @ 26.04.2005. 17:10 ] @
Jos malo pa ludim lagano. Dakle, imam ovakav kod u fileu unos.php: Code: <html> <head> <title>Admin sustav</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> </head> <body> <table width="650" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td> <?php If ($Submit2 <> 'Pošalji') { ?> <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data" name="form7"> <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center"> <tr> <td colspan="4" class="text"> </td> </tr> <tr> <td width="17%">Slika:</td> <td width="83%" colspan="3"><input name="slika" type="file" class="BoxVeliki" id="slika"> <em>(150px X 110px)</em></td> </tr> <tr> <td>Napomena / Ime proizvoda:</td> <td colspan="3"><textarea name="txt" cols="50" rows="3" class="BoxArea" id="txt"></textarea></td> </tr> <tr> <td>Link:</td> <td colspan="3"><input name="link" type="text" class="BoxSrednji" id="link"></td> </tr> <tr> <td> </td> <td colspan="3"> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td colspan="3"><input name="Submit2" type="submit" class="BoxPosalji" id="Submit2" value="Pošalji"></td> </tr> </table> </form> <?php } If ($Submit2 == 'Pošalji') { require ("../connect.php"); $sql = "INSERT INTO izdvojeno SET " . "txt='$txt', " . "link='$link', " . "slika='$slika_name'"; $dir = "../../picz/"; copy($slika, $dir.$slika_name); If (mysql_query($sql)) { echo ("<table width='650' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'> <tr> <td class='txtveliki'><div align='center'>Proizvod je uspješno unešen u bazu</div></td></tr></table>"); ?> <?php } else { echo ("<table width='650' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'> <tr> <td class='txtveliki'><div align='center'>Proizvod nije unešen/a u bazu!!!: " . mysql_error() . "</div></td></tr></table>"); }} ?> </td> </tr> </table> </body> </html> Ovaj file mi sjedi u pathu: /home/nekihost/public_html/admin/akcija Kad submittam image, ne dogadja se nista, ama bas nista ![]() Pogledam u bazu, ma kakvi. Cak mi ni ne prijavi gresku da slika nije uploadana, nista. Pogledam na server, ni tamo nema slike. U cemu je frka? Gdje sam pogrijesio? Ovo je za po3.14zditi... Btw, connect.php mi je u diru iznad ovog iz kojeg se poziva connect.php, tako da nije ni u tome stvar. Direktorij u koji se "trebaju" spremati slike je isto ok, IMHO... Pomagajte, tako vam svega ![]() |