[ _Vozdra @ 26.04.2005. 20:48 ] @
Zasto kad ubacujem pozadinu u flash projekat ona bude naopacke Obrne se vertikalno??????????? HELP!!! |
[ _Vozdra @ 26.04.2005. 20:48 ] @
[ blzz @ 26.04.2005. 21:04 ] @
Jel si dorađivao nešto paintu ili nekom programu koji je ajmo rec manje vise jedva pa solidan? To ti se ja mislim događa kad uređuješ slike u nekom tako programu pa ih copy paste na flash. Nabavi Fireworks, to ti ja preporučam za ubuduce ako nisi s njim radio, a ako nisi pokusao snimi neku sliku na hard disk, pa u flashu idi na file>import>to scene (ja mislim da je ovako ovo zadnje mozes i izabrat to libary pa ces je iz libayja morat ubacivat na scenu) i otvorit će ti se dijalog i nađeš sliku i ubacish u animaciju, ako nisi ovo probao pokusaj, a ako jesi samo ti preostaje da je u flashu okrenes u poziciju koja ti je dobra.
[ tra-la-la @ 28.04.2005. 06:53 ] @
nisam siguran da se ovo zove bash ovako ali ide ovako odprilike...
kad zapisujesh .bmp fajlove u photodhop-u imash opciju flip row order ... pa si mozda to uradio... doduse ovo vazi samo za bmp ... kakve veze ima Wallpaper sa svim ovim? [ Blasi @ 04.05.2005. 07:11 ] @
nije valjda toliko tesko clickniti
Modify>>Transform>>Flip Vertical Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|