[ White Weedow @ 27.04.2005. 12:26 ] @
Ovako napravio sam glavni fla u kojeg ucitavam externe swf al sve u prvi frame u glavnom fla imam samo lajsnu sa menu buttonima e sada kada kliknem na button home on ucita externi swf koji ima unutra ugradjen preloader unutra je slika! Ovako vanjski swf zove se slika.swf u tom swf ima preloader koji fantasticno ucitava taj file i zelim skupa taj slika.swf prebaciti u ovaj glavni fla sa menu lajsnom i to sam uradio na ovaj nacin: Code: on (press){ this.createEmptyMovieClip("brand1", this.getNextHighestDepth()); brand1.loadMovie("slika.swf"); _root.brand1._y=130; _root.brand1._x=50; } On ga ubaci u glavni fla bez problema na zeljenu poziciju ali kada kliknem na simulaciju download i kliknem na buttonhome koji ucitava ovaj swf onde gdje bi se trebao pojaviti preloader koji je ugradjen u slika.swf nepokazuje se nikako nema ga samo cekam ono vrjeme dok se ucita ali njega nepokaziva i onda ucita sliku ynaci kao da je skriven, on ucitava al ga nevidim!!!! Dali neko zna u cemu je problem ovde zasto nece da ga prikaze dok ucitava ili preloader nesimje dolaziti u vanjske swf!!! nadam se da me razumije neko! Hvala unapred |