[ wanted @ 27.04.2005. 15:52 ] @
Mozda bilo al nisam naso ![]() Posto je imam jebeni windowz a ne linux koji je vec jedan C-kompajler da li se moze exploit(source code) kompajirati u windowzu. Unapred zaxvalan |
[ wanted @ 27.04.2005. 15:52 ] @
[ `and @ 27.04.2005. 16:51 ] @
Imas da skines gcc za win ... koristi google !
p.s. ![]() [ glupi @ 27.04.2005. 19:01 ] @
Citat: wanted: linux koji je vec jedan C-kompajler da li se moze exploit(source code) kompajirati u windowzu. Linux nije c kompajler ;) ali kao i windowsi ima c kompajler. Za windowse imas Visual Studio c++ koji moze kompajlirat c kod. Ali ako hoces kompajlirat c kod koji je pisan za linux probaj sa cygwin-om, ili ga modificiraj i ubaci win headere i funkcije koje se razlikuju. [ BIG FOOT @ 29.04.2005. 07:10 ] @
verovato prvo treba da potrazi google.com
i proba sa sledecim : - linux - exploit - compiler Kada ti svaka od ovih reci bude jasna, procitaj ponovo svoju poruku i smej se:) -- www.boofoo.co.sr : - Forum - Mail Network - Chat - Casopis Mentalitet - Arhiva korisnih tekstova [ Milos Dedijer @ 09.05.2005. 14:00 ] @
Ok samo oladi sa tim reklamiranjem...[dok ne zavrshish site]
i ja nisam pisao sve one tekstove u arhivi choveche ispade da sam ja pisao pola onoga... sorry zbog offtopic-a :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|