[ vlaisa @ 29.04.2005. 10:16 ] @
| Probao sam da koristim flash get sa mojom Wireless konekcijom. Nisam uspeo da ga podesim, jer izgleda da ovaj softwer radi samo sa dial-up konekcijama. Da li bi neko mogao da mi preporuci bolji download manager, koji radi ispravno sa Wireless konekcijom. |
[ vrba @ 29.04.2005. 11:50 ] @
Pozdrav!!!
Pogresno!!!
FlashGet radi izvrsno sa wireless konekcijom!!!!! Nesto ti je drugo
problem.
.:: poslato preko [es] mailing liste ::.
[ mindmaster @ 29.04.2005. 11:53 ] @
Po meni najbolji download manager je DOWNLOAD ACCELERATOR v7.3 ILI 7.4. NISAM GA TESTIRAO NA WIRELESS MREZI, ALI CE VEROVATNO RADITI!
[ vlaisa @ 29.04.2005. 12:24 ] @
Posto se sada prvi put srecem sa wireless-om.do sada sam uvek koristio flash get,malo cudno mi je da samo vidi dial-up konekciju,Sad koristim dawnload preko Mozzila Firefox, za sad sam zadovoljan,probacu DOWNLOAD ACCELETOR
[ djricky @ 29.04.2005. 13:41 ] @
svaki download manager ce raditi sa bilo kakvom internet konekcijom, uz
odredjeni vid podesavanja, u slucaju da su ista neophodna...
ps. sa DAP-om stize i mali adware, kao i poveci spyware... jos od verzije
7.0 :) tako da bi mogla da se obrati paznja...
[ a1200 @ 29.04.2005. 13:50 ] @
FlashGet radi odlicno na wirelessu - a imas i plugin za Firefox tako da je to prava kombinacija :)
[ Srđan Krstić @ 29.04.2005. 13:55 ] @
Ma, to koji ti dl menager koristis nema nikakve veze sa tipom konekcije koju imas. Pretpostavljam da nisi umeo da podesis sam flashget. Kad koristis dial-up, ti od provajdera dobijes realnu ip adresu, nisi NATovan, a sto je u ovom slucaju najbitnije, pristupas direktno na port 80 za http (ili provajder ima neki transparentni proxy, sto je za tebe, jelte, transparentno, pa nije ni bitno). Kod wirelessa, vrlo je moguce da moras da koristis neki proxy, pa bi to morao da uneses i u podesavanja flashgeta. Drugo nista nije problem, nema sta flashget da "gleda" u tvoje konekcije.
[ broker @ 29.04.2005. 14:40 ] @
Probaj da iskljucis firewall pa vidi da li ce tada da ti radi.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.