[ Marija23 @ 01.05.2005. 22:18 ] @
Htela bih da web kamerom snimam skoro ceo dan, od pocetka rada, ujutru, na racunaru, do veceri. Ali htela bih da to snimanje ne moze da se vidi na desktopu. Da li imate neki savet kako to da uradim? |
[ Marija23 @ 01.05.2005. 22:18 ] @
[ MARKO MAXIMUS @ 02.05.2005. 13:32 ] @
Poz MAJO
Inace nisi napisala koju web kamericu imas ![]() DA li si probala u capturing programu da podesis da ti se ne prikazuje preview slike koju snimas? Uzgred sta koristis za capturing sa kamere ? koji program ? nije valjda da koristis onaj koji dolazi sa kamerom uz toliko "free" software-a unaokolo Lol Probaj ako nadjes preview picture u podesavanjima ili jednostavno minimalizuj prozorce kroz task menager ![]() Ne mogu nista konkretno da ti kazem dok ne kazes koji program koristis Poz [ Marija23 @ 02.05.2005. 17:59 ] @
Cao Marko
![]() Zaboravila sam da napisem koju kamericu imam ![]() Unapred hvala ![]() [ MARKO MAXIMUS @ 03.05.2005. 10:55 ] @
Hmmm ok ajde poslacu ti neke programcice (samo btw nemoj mnogo da ih zloupotrebljavas
![]() Btw radio sam pa sam tek skoro video tvoju porukicu Tako da znaci ako ti treba bas capturing stalni imas dosta programa Imam i ja neke na hardu pa ako hoces poslacu ti ![]() Ne mogu da ti ostavljam linkove na forumu zbog toga sto brisu warez linkove blah [ MARKO MAXIMUS @ 03.05.2005. 11:19 ] @
Za programce pogledaj onu preporuku na PP
A sto se tice podizanja pri start-up -u kompa mislim da bi samo trebala da dodas shortcut programa u start-up folder Jesi li probala to? Znaci ukoliko po default nije instaliran u start-up folder Onda ti odes u program files nadjes folder nadjes program koji je glavni (aplikaciju koju pokreces svaki put obelezis je CTRL+C pa u folder start up u start meniju CTRL+V i onda bi morao da se startuje na start-up -u ![]() Inace znam da ovo verovatno znas ali rekoh mozda si zaboravila ![]() Poz [ Marija23 @ 03.05.2005. 16:45 ] @
Hvala.
Pogledala sam i PP. Pokusacu da sama skinem taj programcic, a ako ne uspem, poslacu ti svoj mejl. Sto se tice StartUp-a, znala sam, ali hvala na trudu i podsecanju ![]() Cao [ MARKO MAXIMUS @ 03.05.2005. 17:26 ] @
ok A crackic trazi na phazedll ili the soft.ru posto nadrugima nema ga cak ni bugs ni katz
Poz P.S. javi ako ne odgovara posto imam jos nekoliko linkova ka malo vecim programima za WEB cam capturing Poz [ Marija23 @ 04.05.2005. 19:52 ] @
Cao Marko
Evo mene opet ![]() ![]() Hvala ![]() Cao [ Marija23 @ 10.05.2005. 14:46 ] @
Cao Marko
Verovatno nisi gledao PP. Ako mozes da mi pomognes, bila bih ti zahvalna, jer ne mogu da pronadjem odgovarajuci crack. Cao Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|