[ dado_k @ 02.05.2005. 01:43 ] @
Da li znate možda koji besplatan SMTP poslužiteelj naime imam problem uzeo sam hosting no taj hosting podržava php/mysql ali nema SMTP!!!

Hvala
[ Mister Big Time @ 02.05.2005. 03:49 ] @
ne podrzava "localhost" za SMTP?

Pa probaj onda sa nekim od nekog provajdera... ili npr. od mail.ru
[ milos030 @ 02.05.2005. 11:40 ] @
Ja sam skinuo programcic "FREE SMTP SERVER" i nemam vise problema.Cim se konektujes,on prepoznaje ip koji ti je dodelio provajder i onda mozes da saljes mailove!Ne znam tacno adresu tog programa,ali probaj preko google-a ,sigurno ces naci.
POZDRAV
[ dado_k @ 02.05.2005. 21:34 ] @
Ne ne nisi razumio to ja trebam na serveru
[ `and @ 02.05.2005. 22:55 ] @
Pa ne mozes da imas svoj SMTP server ako na to mislis, a ako ne, onda verovatno mislis da nemas svoju e-mail adresu, sto mu dodje malo cudno jer skoro svi provajderi imaju SMTP\POP3 servis ... ili te ja uopste nisam razumeo ?
[ SmilieBG @ 03.05.2005. 11:31 ] @
Malo je neobicno da ne podrzavaju SMTP na serveru :S

Anyhow, mozes da ubacis u PHP smtp nekog providera kojeg imas i koji podrzava log-in i slanje...

Poz,
Sale
[ dado_k @ 05.05.2005. 23:26 ] @
Da a ja ne kužim zašto ti ne kužiš pa ja sam preko jednog free hostinga hostal svoj sajt no oni ne podržavaju uopće mail tobože radi spama i tako da nemam SMTP probao sam složiti preko CARNeta sa koji se spajam no to ne pomaže ne želi slati. A svi znamo da većina ovih npr iskon yahoo daju webmail bez SMTP podrške i šta bi onda meni značilo da ja instaliram SMTP server na svojem kompu????
[ mexico @ 06.05.2005. 09:44 ] @
Na www.gmx.de mozes da otvoris besplatan mail nalog.

Moguce je i POP i SMTP. Trazi svaki put username i password i za POP i za SMTP

Pozdrav,