[ digisatplus @ 05.05.2005. 02:31 ] @
Da li neko zna pouzdano da si se pomenuta kamera moze koristiti preko interneta to jest kao web kamera, i na koji nacin. Sa kojim softverom i slicne informacije |
[ digisatplus @ 05.05.2005. 02:31 ] @
[ goxy 2 @ 18.06.2005. 15:36 ] @
i ja bih ponovio ovo pitanje u nadi da ce nam neko dati ogovor.
hvala [ broker @ 18.06.2005. 21:26 ] @
Milsim da samo jeftine igracke od fotoaparata imaju softversku opciju da rade kao webkamerice. Ozbiljniji aparati mogu da se koriste posredno, ako imate TV in karticu pa prikljucite video izlaz fotoaparata na nju.
Medjutim, to je greota raditi, preskupi su to uredjaii za takvu vrstu "akanja". [ tarla @ 19.06.2005. 09:29 ] @
fuji s5500 moze to mada nisam probavao.. a i pise da samo sa winXP sa SP1 radi a ja windows nekako ......
[ Katmay @ 20.06.2005. 02:13 ] @
Sto se tice S5500 moze sigurno, provereno na WinXP SP1 [ spadayu @ 09.08.2006. 11:36 ] @
probajte ovo:
1) Download SoftCam http://www.softcam.com 2) Install SoftCam (damm!) 3) Connect the camera to PC and switch it to the Review mode (the same used to download the photos to PC) 4) Turn on the camera 5) Close any window that opened for downloading photos. 6) Open the RemoteCapture software and connect to the camera. 7) Expand the "Detail Setting" option ![]() Ok, at this point, you should be seeing the image from your camera 9) Open the SoftCam. At the main window, go to Options: Set it to Default Live Video Source as "SoftCam Screen Capture". OK 10) Drag the button 'Stored x Live' to the Live position 11) A square will appear, drag it so that it frames the camera image. As shown on the preview, it is already capturing what is on screen and emulating a webcam! 12) Open MSN an see if it display a image (or logo) of a webcam. If so, you did it! Note that every time you open a device that uses a webcam, the damm Live X Stored button switch back to Stored. Well, now you can call someone to a webcam conference at MSN (or the desired program), click at Live and take care so as not to frame some undesirable thing on screen pa javite da li radi! [ tdjokic @ 09.08.2006. 12:08 ] @
Ja imam 410, koji ima prikljucak za spoljni adapter za napajanje strujom - za pregledanje slika itd., pa pretpostavljam da njegov USB kabl radi samo kao data kabl, ne i kao power, pa bi to znacilo da ce vasa web kamerica da radi vrlo kratko, dok baterije ne crknu odnosno akumulatori se ne isprazne. A mozda imate spoljni adapter, onda - pardon.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|