[ Passwd @ 06.05.2005. 15:23 ] @
Ovako:
-control panel>network connections>desni klik na dial up konekciju koju imam>properties>networking>instal>client>[tu me trazi cd,ubacim mu cd i trazi podatak .inf-gdje da nadjem taj podatak,il sta vec njemu treba-sta god nadje m kaze da daj cd ne sadrzi potrebne podatke]>i tu odustanem!!!!!

Znam da je bilo vec ovakvih tema ali nijedna ne odgovara mom problemu,tj. ne spominje se moj problem!!

[Ovu poruku je menjao Passwd dana 06.05.2005. u 20:27 GMT+1]
[ MEFISTO @ 06.05.2005. 16:13 ] @
Jel to radis u XP-u , ako radis u XP-u onda nebi trebao da ti trazi cd ?! Koji fajl ti trazi sa diska ?
[ Passwd @ 06.05.2005. 17:05 ] @
Da, radim u XP-u!
Trazi me Setup Information (*.inf)!

Evo i slike:

[att_img]
[ Passwd @ 07.05.2005. 16:49 ] @
Ljudi, problem nije rijesen-pomozite!!
[ kUdtiHaEX @ 07.05.2005. 19:46 ] @
Za pocetak konsultuj
http://www.elitesecurity.org/t...ravila-za-postovanje-ponasanje
cisto da vidis kako se pisu nazivi tema.

A onda si mogao da skocis na Google i nadjes i sam:
http://compnetworking.about.co...networkin1/ht/client4msnet.htm

preko
http://www.google.com/search?q...um=0&ie=utf-8&oe=utf-8

Google je cudo.
[ Passwd @ 07.05.2005. 21:14 ] @
Googlo sam ja i previse i sve bi to bilo super da on meni ne javlja ovu poruku, i ne trazi cd (odnosno to sto mu treba).Koliko sam citao a i MEFISTO rekao u winxp on nema sta trazit cd, a on ga trazi.
Ako znas koji je to fajl i ako ga imas ajde ga okaci!!

Evo sta on meni izbaci kad ja dodam client:

[att_img]
[ Passwd @ 07.05.2005. 21:52 ] @
I onda kopam po win cd-u i sve sta mu dam on nece i kaze ovo:

[att_img]
[ Passwd @ 08.05.2005. 15:16 ] @
Ovdje stvarno nitko ne zeli pomoc!!
[ Mihailo @ 08.05.2005. 15:32 ] @
Niko ovde nije obavezan da pomaže. Strpi se, možda dobiješ odgovor, možda ne.
Ako ti se žuri plati nekom da ti reši problem.
[ Shadowed @ 08.05.2005. 15:33 ] @
Iskuliraj, ako neko ume i hoce da ti pomogne pomoci ce ti. Ovde niko nije obavezan da ti odgovori.
[ Passwd @ 08.05.2005. 16:31 ] @
OK, strpit cu se!!
[ Passwd @ 10.05.2005. 10:22 ] @
Bas nitko!!
[ BytEfLUSh @ 10.05.2005. 10:48 ] @
E ajde ozbiljno iskuliraj malo, brišem svako sledeće "podsećanje" na ovu temu koje postuješ. Zar je toliko strašno što se nećeš moći igrati hakera??

I, on-topic, reci tačno gde si išao i šta si radio pošto oni screenshotovi nisu baš nešto informativni - pola prozora se ne vidi.
[ Andreavk @ 10.05.2005. 14:11 ] @
...pa valjda moras da cekiras ( onaj box pored) a ne samo oplavis Client for Microsoft Network da bi ga instalirao
...ako nista ne pomaze format C: :)
[ Passwd @ 10.05.2005. 18:14 ] @
ista stvar, cekirao ili ne, a ne vidim razloga zasto bi formatiranje diska pomoglo, nije virus u pitanju (il nesto), jedino da probam instalirati SP2 il updatetati windows.
ne vidim drugi nacin.zvao sam i helpdesk-al im je to nepoznat "problem!

svedno hvala na pomoci

kolko ja vidim u prvom postu sam detaljno rijecima opisao stvar, a u drugim stavio i slike-ne znam sta bi vise mogao!!

pozdrav

MOD BytEfLUSh: Odstranjen offtopic deo.
[ BytEfLUSh @ 10.05.2005. 18:50 ] @
Stani, ti već imaš Client for Microsoft Networks, i pokušavaš instalirati još jedan?
Šta bude kad samo odeš u Connection Properties, checkiraš taj box i klikneš OK? Opet ti traži .inf?
[ Passwd @ 10.05.2005. 20:36 ] @
Ne, onda ne trazi nista.
Al onda izgleda kao da nije instaliran jer se kako si rekao ne mogu igrati hakera!!
U svim tim programima za igranje hakera mi javlja errore koji vode na to da client for microsoft network nije instaliran!!

Il naprimjer kad u dosu:
net view x.x.x.x -koji je essential net tools rekao da ima nesto shareano
javlja neki error 53 il koji vise, a sam essential:

"could not open the computer"
"reason:the operation completed successfully"

A da to nebi javljo kolko sam citao potrebno je instalirati client for...
Onda vjerojatno treba cekirati pa otic na instal, i onda on treba ocito nesto kako bi ga instalirao a moji windowsi nemaju, pa me trazi taj fajl.

Sad me zanima dal znas koji je to fajl koji njemo treba, pa mi ga posaljes i ja ga njemu dam i to je to!!

Ne znam, mozda sam totalno u krivom smjeru otisao!!
[ BytEfLUSh @ 10.05.2005. 20:40 ] @
Da, totalno si otišao u krivom smeru. Nakon što checkiraš taj Client, on ti je uključen. Programi koji ti koriste taj protokol ne rade iz nekog drugog razloga (firewall? port blokiran od strane ISP-a?).
[ Passwd @ 10.05.2005. 20:50 ] @
Bar znam da u njemu nije problem!!
Ovako, disablevao sam sve firewalle i opet isti problem, a kako da oslobodim taj port od strane ISP-a, il dal moze sta drugo blokirat osim firewalla i ISP!!

Nemoj mi samo rec da njih moram zvat!!

Hvala!!
To sam cekao sve ove dane!!
Da netko pomogne!!
Al morao sam par puta podsjetit ;))