[ sredojevic @ 08.05.2005. 14:57 ] @
Napravio sam logo za gradski sajt koji ce stajati u hederu php-njuka. Molim vas pogledajte. http://www.ljig.info/logo.gif |
[ sredojevic @ 08.05.2005. 14:57 ] @
[ drdrksa @ 08.05.2005. 16:53 ] @
Slike su nekako mutne i iskrzane kada se covek bolje zagleda u njih pojedinacno. Inace, header kao header ... ne znam sta si ocekivao kao odgovor ...
[ pajaja @ 08.05.2005. 17:05 ] @
da, los je kvalitet slika, a i mogo bi da napravis bolji prelaz izmedju slika...
i napravi malo veci kontrast izmedju onih slova i pozadine [ Corey @ 08.05.2005. 17:54 ] @
Citat: sredojevic: Napravio sam logo za gradski sajt koji ce stajati u hederu php-njuka. Molim vas pogledajte. http://www.ljig.info/logo.gif [ Buum @ 09.05.2005. 02:13 ] @
Umesto "Zivot na selu" stavi "Život na selu" i koristi sva naša slova – ne postoje nikakve tehničke prepreke za to.
[ krdr @ 09.05.2005. 03:02 ] @
I cirilica, i cirilica...
i na ovakav sajt ne ide heder sa slikama [ s_milos @ 15.05.2005. 20:25 ] @
Heder sa slikama po meni ide...ako treba da se predstavi grad Ljig.Sasvim normalno.
Ok, puno slika kao sto je vec neko rekao i los kvalitet. Ne svidja mi se okvir. Na coskovima strci slika - lose.Moj predlog ti je da uzmes neku sliku koja ne mora da bude iz Ljiga, npr. vedro nebo, ko ce to da provali. i zelena boja ok. Ja sam se samo jednom zadrzao u Ljigu na proputovanju. JAko lep utisak. Bio sam na bazenu koji je fenomenalan. [ kiborg @ 26.05.2005. 22:41 ] @
Jedan od najlosijih header-a koje sam video.Iskreno.
[ Mitrović Srđan @ 27.05.2005. 11:55 ] @
iseci nesto slicno default pozadini iz WinXP tako nesto zelenilo i nebo
[ mariobg @ 28.05.2005. 12:56 ] @
Stvarno ti je kvalitet slika jeziv... ako mislis time da se bavis, savladaj u fotoshopu sve cake. Recimo opcija save for web toliko dobro spakuje sliku da to nije normalno. Ali naravno, ne smes da preteras, onda izgleda kao te tvoje.
I uvek vodi racuna o velicini da ti ne zagusi kad krene da je otvara! Masa ljudi odustaje! Nikako ne stavljaj sliku sa velikim nebom na pocetak sajta jer masa ljudi ne moze da ceka... Obavezno latinicu jer je takav tip turizma izuzetno zanimljiv strancima a dobro znamo da sem nas samo jos rusi znaju cirilaju ![]() Da ne pominjem opciju sa jezicima? Promeni font na logotipu AKO SME tj. ako nije takav firmin...u svakom slucaju promeni...Uradi im i novi logo.Grozan je. i boju menjaj u odnosu na pozadinu PS: Nema svrhe da ubacujes slike sa puno sitnih detalja kao na drugoj s'leva jer se nista ne vidi. Pozz. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|