[ Bojan_pro @ 08.07.2002. 02:30 ] @
Imam sledeci problem.Imam GeForce 2 MX 200 graficku karticu i interesuje me koji mi je kabl potreban da bi sa njim povezao kompjuter.Uz to ja sam kabl vec dobio ali on je previse kratak...a televizor sa takvim izlazom je mnogo udaljen od kompjutera.Sta da radim?Da li da produzujem kabl ili da se odlucim za prikaz na drugom televizoru koji ima okrugli prikljucak (izvinite zbog ovakvog recnika) i sa takvim prikljuckom kabl koji ide uz karticu postaje neupotrebljiv.Koliko kosta taj kabl za takvu svrhu?I jos nesto:Zanima me da li je prikaz DivX filmova ovim nacinom dobar?

Hvala unapred!
[ MoHicAn @ 08.07.2002. 03:12 ] @
Taj okrugli prikljucak ti je antenski.
Nisi rekao kakav je prikljucak na kartici.
Ako je i na kartici "okrugli" tj antenski onda opusteno uzmi bilo koji kabl (za entenu il tako nesto) i pici. A ako je na kartici nesto drugo tipa skart onda ne znam sta da ti kazem. Idi u neku radnju koja specializuje za kablove (bila je jedna tamo kod prolaza izmedju knez mihailove i zelenjaka) i vidi sa njima.
PS: postoje adapteri sa skart-a na antenski kao oni sto se koriste za sony playstation pa ce ti mozda tako nesto koristiti.
[ MoHicAn @ 08.07.2002. 03:14 ] @
Ups bankerinternet bese u nisu ?
Znaci nista od ove radnje.

PS: Ovo je odlicno za gledanje div-x-a. Ja licno ne vidim drugu prmenu toga sem gledanja dvd-a i divx-a na TV-u i obratno naravno gledanje/snimanje tv programa na komp/u.
[ jc denton @ 08.07.2002. 03:29 ] @
Bojane, ti si verovatno dobio kablic svideo > chinch koji se isporuchuje (?) uz geforce kartice. Znachi sada ti treba kabl sa dva muska chincha na krajevima ili chinch > scart ili RF modulator ako TV nema scart ili chinch ulaz za kompozitni video signal. Pisali smo vec o tome ovde na forumu, pogledaj TOP temu geforce2, a za RF modulator ti bar nije problem. Toga ima na svakom cosku u Nisu. Prosetaj se do Televezovog predstavnista (mada verovatno tvoj TV poseduje scart).

Pozdrav
[ Bojan_pro @ 09.07.2002. 00:37 ] @
Tako je.Banker je u Nisu.Sto se tice kabla snacicu se, vec sam nasao kod "VIRTYCOM-a".Hvala vam svima na savetima!

Pozdrav!
[ dekys @ 09.07.2002. 11:03 ] @
Bojane probaj da to isto nadjes i na buvljaku !!!

Imas konvertor sa Svidea na Skart i to super radi kod mene.
Kabal koji na oba kraja ima svide i konvertor sa svidea na skart kostaju (na pikjaci ) 500 din!!!!!