[ pisac @ 10.05.2005. 12:19 ] @
| Kolega sa foruma, iz Niša, kaže da tamo sva fizička lica uz ISDN dobijaju 2 broja, a svaki sledeći doplaćuju.
Ja (u Beogradu) sam dobio 1 broj, i mogu da imam maksimalno 4 (kako kažu u korisničkom servisu).
Dakle, društvo iz Beograda, koliko MSN-a ste dobili kao fizičko lice kada vam je uveden ISDN, i kada je to bilo (možda se nešto promenilo u medjuvremenu)? |
[ Davor Vlajkovic @ 10.05.2005. 12:31 ] @
Fizicka lica mogu da imaju do cetiri (4) MSN broja. (Krusevac & Novi Bgd)
[ pisac @ 10.05.2005. 15:59 ] @
Da, a koliko dobijaju u startu (uključenih u cenu osnovne pretplate)?
[ TKC @ 12.05.2005. 09:33 ] @
MSN Višestruki pretplatnički broj
Omogućava da se više pretplatničkih brojeva dodeli jednom ISDN pristupu. Na primer, na jedan bazni pristup može se priključiti do 8 različtih uređaja, kojima se može dodeliti poseban broj za svaki krajnji uređaj (ISDN telefon, ISDN kartica i fax). Istovremeno mogu da se koriste samo dva od osam uređaja.
Način tarifiranja: povećanje mesečne pretplate za 30% za svaki dodatni broj.
www.telekom.yu
U osnovi SVAKO ima samo JEDAN broj. Maximum je 8 MSN-ova.
[ pisac @ 12.05.2005. 09:50 ] @
Hehehe, slušaj, to što piše na sajtu sam pročitao i ja, mene zanima šta stvarno dobijaju fizička lica (da ne kažem fizikalci) kada im uvode ISDN.
Dakle, ono što se dešava u Beogradu jeste da NE daju više od 4 broja fizičkim licima, a da u startu dobijaju samo jedan osnovni broj uključen u cenu pretplate. Pravna lica dobijaju 2 broja uključena u cenu pretplate, a pretplata je inače za 30% veća od pretplate za fizička lica, i mogu imati maksimalno 8 brojeva.
E, sad, kolega iz Niša kaže da je kao fizičko lice dobio 2 broja uključena u cenu pretplate.
Dakle, suština pitanja je: Koliko zaista brojeva dobijaju fizička lica korisnici ISDN linija u Beogradu, a da su brojevi uključeni u cenu osnovne pretplate od 215 dinara?. Drugim rečima, da li su zeznuli samo mene (i još neke u Beogradu) ili su zeznuti svi? :-)
[ siki31 @ 12.05.2005. 23:19 ] @
Ja sam dobio 2 (ocekivao sam 1) u startu ali jos nisam dobio prvi racun pa nisam siguran da li to tako treba ili je neko nesto zeznuo.Inace zivim u Kos. Mitrovici.
[ bobale @ 20.06.2005. 23:30 ] @
Pisac, koliko te je koštalo uvođenje ISDN-a? Mislim, video sam cenu na Telekomovom sajtu, ali me interesuje koliko je to tebe stvarno koštalo. I da li si otkazao analogni priključak?
[ pisac @ 21.06.2005. 23:09 ] @
Dao sam staru liniju, jer drugačije nije ni moglo.
Evo, stigao mi je prvi račun:
Izuzevši pretplatu za posebne usluge, i ostvareni saobraćaj...
Osnovna pretplata: 179,64
Stvaranje tehničkih mogućnosti: 5102,02
Razlika osnovne pretplate (šta li je to?): 349,22
Ostale takse: 100,38
Uspostavljanje linije: 833,33
Na sve to dodaj PDV 18%
[ kv66 @ 23.06.2005. 10:35 ] @
Ja sam pre 20 dana dobio ISDN vezu:dobio sam dva broja u ceni jedne pretplate.Problem je sto oni to ne kazu svima-ima ljudi koji to ne znaju,pa vam ne aktiviraju drugi broj.Cena je (jos nisam dobio racun) oko 15000 dinara-nova linija,a ako vracate stari analogni broj dobijate(opet)nova dva broja,to kosta 7000 dinara.
[ IceThunder @ 24.06.2005. 13:22 ] @
prvenstveno su davali 3 msn-a kada sam ja uzimao, ali sada vidim da daju jedan a za ostatak mora da se doplati neka cene koja je red velicino oko 100 dinara po broju
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.