[ disacad @ 11.07.2002. 13:07 ] @
Unapred vas se zahvalujem ako neko mi odgovara na ovo pitenje: Ka ko se radi animacija i zadavenje zvucne efekte u Auto CAD 2000 Do sada sam mogao da uradi dobre i odlicne projekte na ovom paketu. |
[ disacad @ 11.07.2002. 13:07 ] @
[ ||NeX|| @ 11.07.2002. 13:26 ] @
Pokušaj u helpu ukucati animation!
[ sanibo @ 01.08.2003. 08:20 ] @
Možda je malo kasno za odgovor, ali animaciju ne možeš uraditi u Acad 2000. Eventualno napravis export u .dxf fajl. Onda mislim da se program zove "workmodel", probaj naci na internetu. Tu možes da radis kinematiku kretanja elemenata i naravno da snimis sve to kao animaciju.
Da li si cuo SolidWorks 2002. fantastican je ima sve mogucnosti, 2d, 3d modelovanje, kinematika, strukturna analiza(staticki proracun).... pozdrav [ CoSmO-011 @ 08.10.2003. 13:45 ] @
Software se zove Working Model 3D. Ne znam za kakvu si animaciju hteo?U Working model 3D, importujes .stl file koji si prethodno nacrtao u ACAD-u(ili slicnim).Nakon toga u samom Working modelu zadajes odredjene parametre(kao sto su brzina-ugaona ili linearna) i mnogo sto-sta.Naravno morao bi posedovati odredjeno znanje iz kinematike
![]() Naravno, sanibo je u pravu: Nikakvu animaciju u ACAD-u ne mozes dobiti, bara ne u nekom aktuelnom formatu.Mislim da postoji neka opcija sa slide-showom ili eventualno programiranjem ali nista konkretnije neces dobiti.Stvarno, probaj sa SolidWorksom 2002. Ne znam, nemam puno iskustva, ali mislim da bi to moglo mnogo bolje da se odradi u 3D MAX-u i slicnim software-ima. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|