[ ksrele @ 19.05.2005. 11:35 ] @
Imao sam problema sa driverima za neku muzicku karticu, nisam nikako mogao da ih kompletno Uninstalliram pa sam otisao u RegEdit i obrisao sve sto ima veze sa imenom muzicke, racunajuci da kada je ponovo instaliram sve ce biti OK. Posle restarta i ulaska u Device Manager video sam "Unknown Multimedia Device" sa zutim uzvicnkikom, po proceduri, kliknem na njega i odem na Update Driver ali se sada Hardware Update Wizard ne pojavljuje. Sto je najgore ni za jedan uredjaj vise ne mogu da odradim Update Driver. Molim vas za pomoc.
[ Shadowed @ 19.05.2005. 19:50 ] @
(Repair) instalacije Windows-a ti je najjednostavnije resenje.
[ ksrele @ 20.05.2005. 20:55 ] @
E hvala ti covek, nisam verovao da ce uspeti ali uspelo je, sve sam sredio sa Repair Windows.
Zakljucak je: Glupi Windows + korisnik koji se pravi jako pametan = plavi ekrani, pucanje sistema itd... :)
[ kalnakivan @ 16.01.2008. 08:32 ] @
U trazenju resenj za ovaj problem trebace ti mnogo vremena a postoji velika mogucnost da neuspes,preporucujem ti reinstalciju win xp, a ako pak imas vremena viska pokusaj!!!
[ calexx @ 16.01.2008. 09:45 ] @
Ja sam nekako ubeđen da je uspeo da reši problem i to pre tri godine. ;)
[ GM_X @ 16.01.2008. 23:01 ] @
Ja sam cuo da ima ljudi koji zive u proslosti...ali covek je lepo napisao da je resio problem.HM idem ja spavati nema vajde od ovog...