[ Goran Arandjelovic @ 20.05.2005. 17:40 ] @
Znam da ovo bas i nema puno veze sa ovom temom, ali u cpp-u pisem jednu malu FLTK aplikaciju, pa bih zamolio ako iko zna gde mogu da nadjem FLTK 2.0 dokumentaciju. Znam da je ima na fltk.org, ali samo za prethodne verzije je npr. dostupan pdf. Na dialupu sam, pa pitam Leku da li je moguce nekako dobiti tu doxygen dokumentaciju zipovanu (lele, ala mnogo trazim). Ili da mirorujem sajt :) Sta cu kad mi se svijda.
[ NeznamTkoSam @ 20.05.2005. 19:05 ] @
http://www.fltk.net/files/fltk-doc-reference-chm-2.0.1.zip
[ Goran Arandjelovic @ 20.05.2005. 20:34 ] @
Mrzim Chm. Hvala na linku
[ leka @ 23.05.2005. 14:12 ] @
goranche_ , kad iskonfigurises FLTK 2.0 (sa ./configure --prefix=/usr --enable-threads --enable-cairo recimo) onda mozes da odes u /documentation direktorijum i da tamo jednim [terminal]make doxygen_html[/terminal] dobijes HTML dokumentaciju. Postoji jos nekoliko "target"-a u Makefile-u, ali ne znam, iskreno, da li rade: fltk.ps i fltk.pdf . Ne znam zato jer ne koristim to...
[ Goran Arandjelovic @ 23.05.2005. 15:15 ] @
Hvala, moram da priznam da se meni svidela ona doxygen dokumentacija. Zaista mi se svijda Fulltick, voleo bih da se povecava spisak klasa
[ leka @ 24.05.2005. 07:19 ] @
Spisak klasa se konstantno povecava - na www.fltk.net sajtu, na dnu, imas listu nekih dobrih sajtova gde imas dodatne widget-e.
Mozda se nisi dobro izrazio - mozda si mislio da bi voleo da se broj FLTK 2.0 klasa povecava - nazalost to jos nije slucaj jer su ljudi jos uvek masovno na kecu...
[ Goran Arandjelovic @ 24.05.2005. 09:47 ] @
Da, mislio sam na FLTK2.0. Naime, ja sam prakticno prvo poceo da koristim FLTK2.0, verovatno zato sto nisam znao da ukljucim truetype fontove na kecu, pa su slova bila ista kao ona u XMMS-u Sala na stranu, ne koristim ja jos ni 5% odsto njegovih mogucnosti (pretpostavljam), ali vidim lepu buducnost u njegovom daljem razvoju i jedva cekam (ako to vec ne postoji) da EDE postane jedno od izbornih okruzenja u novim distroima Linuxa
Pravo da ti kazem, poceo sam bio da ucim MFC nakon FLTK-a i shvatio da to nema svrhe....