[ zveckoo @ 20.05.2005. 20:32 ] @
Pozdrav svima. Imam sledeci problem koji nikako da resim. Na serveru na kome je Windows 2003 kada udjem u My Network Places - Entire Netvork - dolazi mi do zamrzavanja programa kojim sam pokusao da pristupim na jedno 20 sekundi. Znaci kada naprimer pokrenem Total commander i odem na Network Neigborhood - Entire Network - ... pri savakom koraku program mi se zamrzne na jedno 10-20 sekundi. Tako mi treba i do 2 - 3 minuta da bi dosao do fajlova serovanih na nekom od klijenata na mrezi. Na klijentima se ovaj problem ne pojavljuje, znaci bez problema mogu da pristupim momentalno bilo cemu ukljucujuci i fajlove serovane na serveru. U mrezi imam oko 30 winXP sr2 klijenata, 10 win98 sp2 klijenata i jedan Win2003 klijent. Problem bilo kakvih virusa je iskljucen zato sam cak i ubacio nov hard disk i ponovo instalitao windows2003 i problem se javlja odmah u startu. Znaci windows2003 je sveze instaliran i problem i dalje postoji. Cak sam probao i da zamenim server sa klijentom na kome je isto win 2003, problem mi se odmah ponovo pojavio cim sam klijentu dao ip 192.168.0.1 i podesio da bude on server. Unapred zahvalan da odgovorima. |