[ Goran Rakić @ 17.07.2002. 22:20 ] @
| Treba mi DOS emulator za jedan program za knjigovodstvo i SPP program za vezu sa sluzbom platnog prometa. Prvi je najobicniji program koji radi sa fajlovima i stampa (koristi i PKZIP za arhiviranje na disketu), a drugi koristi modem za povezivanje sa SPP-om i proveru stanja.
Probao sam DOS EMU ali on je sam layer, pa mi opet treba MSDOS a to bih hteo da izbegnem. (FREE DOS mi ne nudi ono sto mi treba). |
[ Dejan Lozanovic @ 17.07.2002. 23:26 ] @
A zar SPP nije ukinut koliko ja znam, moguce je pacanje samo preko interneta, ali tu postoji uvek ono ali, dripci podrzavaju samo Internet explorer.
[ Goran Rakić @ 18.07.2002. 12:35 ] @
Ne, ovo je neki DOS program kojim se proverava stanje na računu, veoma zgodno kada neko uplati lovu u 14h...
Probao sam i DOSbox (dosbox.sourceforge.net) ali on nece da pokrene nijedan fajl (kaze file not found iako ga dir naredbom izlista)
[ Dejan Lozanovic @ 19.07.2002. 22:37 ] @
Znam ja vrlo dobro o kom je programu rec, samo to koliko znam je zastarela stav jer to ne radi vise barem ima oko 6 meseci da je novobeogradski SPP zatvorio to, tako da postoji program, koji ne zove SPP vec samo generise paket za placanje a sve ostalo se radi preko weba. To je situacija sa novobegradkim SPP-om, a verujem da je i sa ostalim sluzbama za platni promet situacija ista.
[ Goran Rakić @ 20.07.2002. 01:19 ] @
Za placanje nikada nije ni koriscen (mislim da to u Sm. Palanci nikada nije ni radilo), ali provera stanja radi sasvim lepo...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.