[ Boj@n @ 21.05.2005. 20:41 ] @
Pozdrav svima!! Evo u cemu je moj problem: Dakle, koristim Macromedia Flash MX 2004, i pokusavam da ubacim Timeline Effects ali mi ne uspeva tj. svaki put kad pokusam Flash MX mi izbaci novi prozor na kojem pise: “While executing in United-1, the following JavaScript error(s) occurred: mising ) after argument list, TypeError: Object.fxutil has no properties, unterminated string literal” i posle toga mi otvori prozor OUTPUT u kojem pise: “Error opening URL "While executing in Untitled-1, the following JavaScript error(s) occurred: unterminated string literal "Error opening URL "While executing in Untitled-2, the following JavaScript error(s) occurred: unterminated string literal" Error opening URL "While executing in Untitled-2, the following JavaScript error(s) occurred: unterminated string literal" Error opening URL "While executing in Untitled-2, the following JavaScript error(s) occurred: unterminated string literal" DA LI NEKO ZNA STA DA URADIM??? Ranije mi je sve radilo, a sada nece, probao sam i da ponovo instliram program i opet nece |