[ dsnajde5 @ 23.05.2005. 13:38 ] @
Želio bih da mi kažete svoja iskustva digitalcem Kodak Easy Share DX 7590,jer ga namjeravam kupiti,dakle što su mu pozitivne,a što negativne strane.Hvala na savjetu! |
[ dsnajde5 @ 23.05.2005. 13:38 ] @
[ AMomcil @ 26.05.2005. 11:25 ] @
Pozitivno:
- Odlican ekran i EVF - Sjajne boje, WB - Dobre slike, procesirane - Lagan za koriscenje, a sa dosta mogucnosti - Prikljucak za spoljni blic - Brzo i precizno fokusiranje - Dobar objektiv - Dobre LiIon baterije Mane: - Malo trapav interfejs (uslovno, za naprednije korisnike, ali je laksi za vecinu) - Prejako procesiranje slika, teza naknadna obrada (ali zato odlicno za direktnu stampu) - Prejako uklanjanje suma, nesto manja rezolucija - Nema rucno fokusiranje - Nije neki filmski mod - Sporo upisivanje na karticu i mali bafer Mislim da se radi o prakticno idealnom porodicnom aparatu, lakom za koriscenje, sa kojjim svako moze da napravi izvanredne slike i bez drndanja sa opcijama i dorade na racunaru. Ja licno vise volim aparate gde se lakse dolazi do razlicitih naprednih opcija i gde su slike manje procesirane (npr. S5500, C770), ali je ovaj Kodak bolji za vecinu korisnika, bas zbog nabrojanog. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|