[ Picsel @ 01.06.2005. 17:11 ] @
Pre par dana sam skidao jedan fajl (2gb je velicina fajla) sa Azureusom (bit torrent client) na mnt/hda5/ (d: particija, fat32). Imao sam 1.3 gb slobodnog na hda7 (ext3 linux particija). I tako ja skidam i kad sam dosao do 1.3gb skinutog, vidim nema vishe mesta na linux particiji...
I shvatim ja da je to problem do tog fajla sto skidam sa Azureusom (iako ne skidam na linux particiju)... Valjda pravi tmp ili tako neke fajlove za resume ili nesto trece... I odem ja remove data tog torrenta u Azureusu, ali nista... Jos uvek nemam mesta na disku... Pretrazim ja na find files sve fajlove vece od 5mb, ali tu nema nista vezano za to... Pogledam u Azureus direktorijumu, nista... Ne mogu jednostavno da nadjem te fajlove...
I kada idem desni klik pa properties (sa konquerorom) na sve foldere u file:/ pise mi 3gb... A kad idem na devices pa properties te particije, pishe 4.2 gb zauzeto...
I sad gde se meni izgubilo tih 1.2/1.3 GB i kako da ih povratim?

Distribucija je Mepis (zasnovana na debianu)....
[ Picsel @ 02.06.2005. 12:02 ] @
Problem reshen, fajlovi su se nalazili u /mnt/hda5 i moglo im se pristupiti i obrisati ih samo dok nije hda5 mountovan...