[ Pomaze_Bog @ 05.06.2005. 13:40 ] @
http://www.skola.ptt.yu/plan_studija/medicin_05.htm Koji je izbor poslova za ovu struku? (u SCG) |
[ Pomaze_Bog @ 05.06.2005. 13:40 ] @
[ bigtime @ 05.06.2005. 20:44 ] @
Ne mogu da verujem da jos uvek truju sve smerove sa digitalnom obradom signala!!! Kod moje sestre na klinici radi neka devojka koja je zavrsila Visu poslovnu (Megatrendovu visu) i radi na kompjuteru, radi izvod plata i unosi podatke u bazu... Posao je nista posebno, a ucis C++, JAVU i Patologiju sa patofiziologijom hehehe, i dalje su smesni tamo na Visoj skoli... Treba da vidis koliko je neorganizovano tamo na Visoj PTT, samo okreni njihov broj za informacije i pitaj ih bilo sta da cujes bas sta ce ti odgovoriti, najbolje da pitas kada ce izaci raspored polaganja u septembarskom ispitnom roku - kad te bude oterala u PM
![]() [ kacod @ 08.06.2005. 12:53 ] @
Kao bivsi student vise ptt, moram da kazem da sam bio vrlo zadovoljan organizaciom i kvalitetom predavanja na smeru telekomunikacije.Sto se tice rasporeda ispita tu jeste problem sto se za svaki ispitni rok pravi novi raspored, sto ponekad zna da bude prednost jer smo mi studenti mogli da uticemo na da li ce nam neki vazan ispit biti na pocetku ili kraju roka.
sto se tice novog smera, nisam upoznat sa detaljima,ali ono sto znam je da direktorka ove skole prati nove tehnologije i da zna sta radi. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|