[ Gomatami @ 07.06.2005. 00:59 ] @
Narode, imam zestok problem sa softverom za TV karticu!

Rec je o jeftinom modelu "Super TV tuner" (standardno BT848) koji je radio besprekorno do pre par dana.
Od softwera sam koristio Inter Video WINDVR 3 i sve je radilo bez ikakvih problema.

E onda sam instalirao kompletnu OEM verziju Nero Burningrom-a i poceli su problemi.
Prilikom podizanja WINDVR-a pojavljuje se klasicna XP greska (prozor sa obavestenjem da je doslo do greske, opcija za debug i Close). Ponekad se program podigne, ali pri bilo kakvom pokusaju rada (snimanje ili scan kanala) zakucava i ponovo iskace poruka o gresci!!!
Radio sam uninstall Nera medjutim nista se nije dogodilo. Odjavljivao TV karticu i reinstalirao drivere ali je i dalje sve ostalo bezuspesno.

Vapim za pomoc!!!

Jedna od varijanti koja sledi (a verovatno je i jedina) je formatiranje harda, ali mi se to nikako ne mili jer je skoro pun podataka, sistem je utegnut sa patchevima za Win ... jednostavno jad i tuga.

Sta cu sad!?
[ Seyokiller @ 25.06.2005. 21:29 ] @
Otidji na maticnu stranicu tvoje TV karte i skini najnovije drajvere ukoliko ih ima. Zatim otidji do stanice tvog softvera za przenje i posalji im e mail (support) sa problemom koji si nama naveo. Vjerovatno je NERO dosao u konflikt sa tvojim softverom od tvoje TV kartice. Razlog je mozda i u nekim DLL fajlovima. Pokusaj sa Restore Point. Takodje probaj i sa forom deinstalacije oba programa, zatim instalacije softvera za TV karticu i probaj da li sad radi. Ako radi nemoj vise da instaliras NERO nego proabj sa drugim programom za rezanje diskova. Javi sta je bilo.
[ Gomatami @ 26.06.2005. 14:36 ] @
Instalacija Nera je stigla uz Assusov COMBO, optimizovana je bila za rad sa tim uredjajem (razlika u velicini "normalne" i ove instalacije je bilo oko 2 MB), automatski radi upgrade firmware-a optickog uredjaja i onda ako nije u pitanju Assusova optika, a to je bio slucaj kod mene, napravi problem. Stvar resena System Restore-om i instalacijom straijeg Nera.