[ slavisac @ 08.06.2005. 21:40 ] @
Dakle situacija je sledeca imam tri pheenet_ova ap wl-118c+ od kojih dva rade u wds modeu (ap) i sa sat dish + biquad antenama i rade savrseno. an treci radi u bridge modu i konektuje se na provajdera koij je 100-150m (vazdusnom linijom uz odlicnu opticku vidljivost) preko biquad antene ali kakda je lepo vreme veza prema provajderu je ocajn ping ide od 20000 ms i ima mlogo duplih paketa probao sam i da resim sa kantenom ali nista isto radi, e sad kada je lose vreme puno kise i sneg veza prema provajderu je odlicna ima po gde koji dupli paket ali je ok.

Dali neko ima resenje za ovaj problem ili nekog slicnog iskustva dali mi blizina tj sto sam blizu provajderove antene pravi probleme ili sta vec (napravio sam vise biquad antena i sa svima isto sa kantenom isto a i sa panel antenom koju sam pozajmio od ortaka isto)

HVALA SVIMA
[ PPZ @ 08.06.2005. 21:56 ] @
A jesi probao da ponovis radnju sa sat dishom i feederom (ti rece da si stavljao biquad)? Nema veze koliko si blizu, ali probaj da uradis sledece.Stavi lepo tanjir od 80cm, tog biquada, usmeri to lepo, i stavi snagu tog tvog Pheenet-a na 25%.I probaj....
[ kalex @ 15.06.2005. 00:21 ] @
Zar je uopste moguce ha Pheenet 118c+ rade u WDS u ako je to moguce onda kako.
[ YT1RX @ 17.06.2005. 15:26 ] @
Imam pitanje: Taj treci u bridge modu je li na istim kanalima ( frq. ) kao i ova dva?
[ slavisac @ 18.06.2005. 11:12 ] @
Nije na istom kanalu taj treci je na 4 kanalu na kom je provajder a druga dva sam probao na skro svim kanalima od 1-11 i isti je rezultat. Josuvek se ubijam sa refleksijom koja mi stvara duple pakete kod pinga.
[ PPZ @ 18.06.2005. 11:26 ] @
Ako imas refleksiju nemoj da postavljas antene na istu cev.Napravi posebne nosace za sve tri antene i postavi ih odvojeno....
[ slavisac @ 19.06.2005. 16:01 ] @
Pa i nisu mi antene na istom stubu razdvojene si 1-2m jedna od druge i na drugim stubovima su.