[ darcorad @ 09.06.2005. 18:31 ] @
| Dali je neko upucen u to. Prebacim sliku na tv, tj kloniram je, a on nece sve da pusta na tv-u. Pusta samo .avi fajlove a ostale nece. Na tv-u mi je samo prozor ljubicaste boje a na monitoru je sve ok, film ide. Dali neko zna sta je u pitanju. Pre nego sto sam reinstalirao xp sve je bilo u redu. Dali neko zna sta treba da radim da bi i na tv-u sve video??? |
[ prsic @ 09.06.2005. 19:29 ] @
ja imam drugi problem,posle reinstalacije nemogu uopste da gledam sliku sa racunara na tv,mozda sam lose spojio kablove,jel moze da mi objasnis kako si ti povezo,ubacujem u cinc...
[ Psychodelic @ 09.06.2005. 20:23 ] @
Momci malo ste zalutali u ovaj forum, ali kad ste već tu reći ću da u grafičkom sistemu u kratici Overlay treba uključiti Theater Mode, a z kratici Displays / TV Monitor podesiti na PAL b/g. Ostale opcije ostaviti na default vrijednostima. Ako i dalje ne radi, tražiti pomoć na nekom forumu prikladnijem za tu temu.
Pozdrav!
[ sbanjac @ 12.06.2005. 20:33 ] @
hm ta kartica je s***** za tv output, bez uvrede... ramdac joj je ocajan... inace ukoliko nastavis iamti problema nadjisi program TVtool zna dosta pomoci oko toga... ukoliko budes imao problema sa nalazanjem tog programa PP me
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.