Citat:
DeX-Force: Da li je moguće da neko može biti tako najvan da kupi hosting na onakvom sajtu... ako niste primetili u ponudi je i web dizajn...
Mislim, šta reći...

sajt je krajnje jednostavan i bez ikakih ¨umetnickih¨ pretenzija. njegova jedina svrha je da pruzi dovoljno informacija. ako je vizuelni ¨kvalitet¨ merilo pouzdanosti.... bojim se da bi se mnogi opekli na nekim tako ¨kvalitetnim¨ sajtovima.
ako ja ne umem da napravim bolji design... znam ko ume... a klijenta se ne tice ko radi sajt, ako je krajni rezultat, koji ce doci kroz tWh, ono sto je trazeno.
Citat:
LaMpiR: Sajt im je bash losh paketi strasno maleni...
oko sajta je vec receno, a sto se tice paketa... svaka roba ima svoga kupca.
ajde neka mi neko objasni da li je za personal site potrebno vise od 50MB prostora i 1GB transfera?
ista logika za ostale pakete...
za one koji traze bolje resenje, internet je pun takvih... i sa vise prostora i sa vise transfera i za manje para... nikoga ja ne sprecavam da trazi.
Jedino sto mogu da kazem je da cu se truditi da svaki moj klijent bude zadovoljan.
Citat:
[REaS0n]: pa ja sam se prijavio na sajtu (twh) i dobio sam email da uplatim paket kao i shto sam uradio..proshlo je vetj 3 dana i nishta ?
na kraju ali ne i zadnje

...
cisto da bi izbegao ovakve situacije u buducnosti.... uplata je tek danas registrovana na mom racunu... zaista nemam uticaja na platni promet... i na administraciju banke ciji sam klijent.
Nalog je naravno danas i otvoren

.