[ Baxy @ 15.06.2005. 02:27 ] @
Hteo bih samo da upitam dali je nekome poznat ovaj program i kakva su iskustva sa njim. Slucajno sam nabasao na njega pa ako je nekome poznat molio bih za kratki info Hvala Donn |
[ Baxy @ 15.06.2005. 02:27 ] @
[ govedo @ 15.06.2005. 06:44 ] @
zdravo
znas kad krenes u sumu da seces drva, e pa treba ti jako ostra sekira. To ti je ta sekira, ali za windowz. Registry cleaner, defragmenter, brisanje history-a iz browsera, eliminacija spyware-a,..... i najbitnije integrisani u ovoj verziji su kaspersky antihacker i antivirus. Jos samo da ga poliijes vrelom vodom (cd sa sys.mech. pro5 ) i da dobijes nes. [ OTOK@ @ 18.06.2005. 16:04 ] @
Eliminacija spyware-a! To je dobar vic! Meni nazalost nikad nista ne nade...
[ kUdtiHaEX @ 19.06.2005. 00:29 ] @
Citat: OTOK@: Eliminacija spyware-a! To je dobar vic! Meni nazalost nikad nista ne nade... Ti mora da si neki specijalan primer :) System Mechanic 5 PRO... bio nekad dobar dok ga nisu pretrpali. Mislim, ok je on i sada samo ako se ne pocne 3povati, kao sto se to meni desavalo na nekoliko mashina. [ OTOK@ @ 19.06.2005. 17:17 ] @
Citat: kUdtiHaEX: Ti mora da si neki specijalan primer :) System Mechanic 5 PRO... bio nekad dobar dok ga nisu pretrpali. Mislim, ok je on i sada samo ako se ne pocne 3povati, kao sto se to meni desavalo na nekoliko mashina. Cuj specijalan primjer! Pa uzmi System Mechanic i Spybot - Search & Destroy i poredi malo rezultate pretrage... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|