[ vaske555 @ 16.06.2005. 10:19 ] @
Prikacio sam na USB mobilni instalirao njgov softver prebacio sta mi treba i izbrisao sve te programe...ali ostaje mi u my computer-u ikonica od uredjaja koji vise ne postoji, kako to da se izbrise iskljuci?

Telefon je LG-trece generacije..
[ bakiman @ 16.06.2005. 14:07 ] @
Desni na My Comp - Properties - Hardware - Device Manager - I nađeš taj uređaj - desni na njega - uninstall - restart - "problem" solved

PozdraV
[ vaske555 @ 16.06.2005. 15:31 ] @
Da to sam i ja mislio, ali neme ga u Device manager-u!!! jednostavno stoji samo u My com, kao other opcija i bez veze je kao kada bi ti ostao USB disk, a ti ga izvadio napolje...

samo je ikonica ostala...
[ kwan @ 16.06.2005. 18:32 ] @
Prvo otvori Command Prompt pa upisi:
Set devmgr_show_nonpresent_devices=1
>ENTER<
Devmgmt.msc
>ENTER<

Nakon što to ukucaš otvorit ce ti se device manager.
Zatvori Command Prompt i u opcijama od device managera klikni na show hidden devices.
Sve uređaje čija je ikona blijedo siva možeš obrisat osim onih pod Sound,video and game controllers.
[ vaske555 @ 16.06.2005. 22:26 ] @
Probao sam i jedno i drugo, ali nista...
Koristio sam jes pre za ciscenje <RegCleaner>, i u msconfig-u sam otkacio,
commander ne pokazuje da postoji, jedino u My com-u postoji kao other ta ikonica i strasno smara, nema nikakvih opcija se explore, open i create shortcut..
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 17.06.2005. 23:59 ] @
Jednostavno..reinstaliraj Windows i prikači LG telefon druge generacije :)
Definitivno radi :)
[ MetallicA @ 18.06.2005. 14:21 ] @
ne nego ako si koristio PC Suite , znaci za non - symbian telefone onda imash gore u MyComp. ono kao Phone editor i tako to => add/remove programs skinesh nokia pc suite i sve sto ide uz to ..

ako imash 6600 ili neki drugi symbian telefon pa si instalirao onaj proggy koji ga u my computer prikazuje kao drive onda opet add/remove i skinesh taj program i ikonica ce nestati ..
[ vaske555 @ 20.06.2005. 18:31 ] @
Ljudi nista ne pomaze od savetovanog, jedino mi ostaje da formatiram disk i ponovo stavim windows...