[ bangeNS @ 17.06.2005. 00:07 ] @
Da li mogu da prebacim my document na drugi disk, a da nije C? I kako? Da kada otvaram My Music, ili Pictures ... da mi ih otvar sa diska, npr e:, na koji sam predhodno prebacio sve? Hvala |
[ bangeNS @ 17.06.2005. 00:07 ] @
[ Marcony @ 17.06.2005. 00:10 ] @
Desni klik na My Documents --> Move ...
To je to. [ bangeNS @ 17.06.2005. 00:33 ] @
Ja nigde ne vidim to move :(
A da li moze cela particija da nosi naziv "My document"? Znam da moze da ima naziv, ali da li moze da funkcionise kao MD? :) [ AleksandarNS @ 17.06.2005. 01:10 ] @
desni klik na my documents->properties. tu u target podeshavash gde hocesh da ti se fizichki nalaze my documents
[ VRKY @ 17.06.2005. 07:42 ] @
Ovdje imaš putanje pa ih mijenjaj:
Code: HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\ [ Shadowed @ 17.06.2005. 20:29 ] @
Moze i particija. Uradis prvo kako je rekao AleksandarNS ili VRKY (u sustini ista stvar) pa onda u Disk menagement-u kliknes desnim na particiju pa na Set Drive Letter or mount folder (tako nekako) pa tu namestis.
[ bangeNS @ 18.06.2005. 00:37 ] @
Hvala svima!!!
Uspeo sam da uradim sve kako sam zeleo :) Nasao sam i Move i Target i sve ostalo... Problem sam imao u tome sto se u properties-u na lokaciji C:\Documents and Settings\"user"\My Documents nelaze totalno drugacije opcije od onih koje se nalaze u properties-u na START - My Documents. Naravno sa ovom drugom putanjom sam uspeo da preusmerim to sto sam hteo. Pozdrav [ Marcony @ 20.06.2005. 08:32 ] @
Izvini, zaboravio sam se...desni klik --> Properties --> Move...
[ bangeNS @ 22.06.2005. 01:01 ] @
Citat: Marcony: Izvini, zaboravio sam se...desni klik --> Properties --> Move... blago tebi kada si to zaboravio Citat: bangeNS: Hvala svima!!! Uspeo sam da uradim sve kako sam zeleo :) Nasao sam i Move i Target i sve ostalo... Problem sam imao u tome sto se u properties-u na lokaciji C:\Documents and Settings\"user"\My Documents nelaze totalno drugacije opcije od onih koje se nalaze u properties-u na START - My Documents. Naravno sa ovom drugom putanjom sam uspeo da preusmerim to sto sam hteo. Pozdrav Hvala Marcony-ju na pomoći Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|