[ ntojzan @ 20.06.2005. 20:27 ] @
Problem je sledeci, postoji jedan form na kome postoji jedan menu. U programu postoji opcija za fullscreen. Kada se program prebaci u fullscreen, menu bi trebao da nestane, ali da ostane aktivan, tj. da svi shortcut-ovi i dalje rade. Mogu da napisem:

Form1.Menu:=Nil;

I naravno, menu ce nestati, ali ce i shortcutovi prestati da funkcionisu. Inace mainmenu nema opciju Visible koju bih prosto mogao da iskljucim. Zna li neko kako moze da se napravi "invisible menu" ?

Hvala.
[ ivan jeremic @ 21.06.2005. 09:16 ] @
Sakrijes sve stavke

Code:

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var i: integer;
begin
  for i := 0 to MainMenu1.Items.Count - 1 do
    TMenuItem(MainMenu1.Items[i]).Visible := False;
end;

Kod za prikaz je isti samo je True umesto False.
[ ntojzan @ 21.06.2005. 21:53 ] @
Da, to je to.

Hvala.
[ maximus_1 @ 25.06.2005. 21:28 ] @
Mene također muči menu. Nedavno sam napravio da mi miš (pokazivač) nestane nakon što se ne miče 5 sekundi. No pomicanjem preko menija miš nestane iako to ja ne želim. Naime svakim pomakom preko ostalih kontrola bi se resetirao timer ali MEne nema MouseMove Event?! Kako ću to drugačije izvesti?
[ Nemanja Avramović @ 25.06.2005. 21:49 ] @
namesti timer na tih 5 sec i pri svakom OnTimer uzimaj poziciju kursora i belezi je u neku varijablu (dve varijable) i poredi sa prethodnom pozicijom... ako je pozicija ista, onda se mis nije pomerio
[ maximus_1 @ 03.07.2005. 12:52 ] @
Hvala. Pokušat ću.
[ Nemanja Avramović @ 03.07.2005. 13:08 ] @
javi sta si uradio

pazi, postoji mogucnost da nekim sluchajem ti pomerish misha pa ga vratish na isti piksel posle 5 sekundi, ali to ce teeeeeeeeeeeskooooooo da se desi...