[ mzarko @ 21.06.2005. 19:50 ] @
Trebao bih uskoro da otvorim jedan kafic, pa bih hteo da napravim jedan program za vodjenje evidncija. Pa bi mi svaki savet dobro dosao. Unapred zahvalan! |
[ mzarko @ 21.06.2005. 19:50 ] @
[ cassey @ 21.06.2005. 21:08 ] @
U kom programu bi prvo zeleo da napravis... E moj cale je to napravi (bas profesionalno) i prodao ga u jedno 10-ak eletnih kafica u Nisu... Verujem mi to je mnogo pipav posao...
[ bancika @ 21.06.2005. 23:24 ] @
ako zbog toga pocinjes programiranje i nisi radio pre odmah batali
[ dejanbor @ 21.06.2005. 23:31 ] @
Ne znam zasta ti treba konkretno program, ...
Mozda ovo moze da pomogne... AceMoney Lite 3.5.5 Besplatna alatka za upravljanje ličnim finansijama. Sadrži sve funkcije koje postoje i u potpunoj verziji, osim upravljanja većim brojem naloga. AceMoney Lite pomaže korisnicima da s lakoćom upravljaju finansijama, ali će dobro poslužiti i kao knjigovodstveni softver u manjim kancelarijama. Uz ovu aplikaciju, možete da pratite navike u trošenju, pravite izveštaje i kružne dijagrame, izračunavate mesečnu potrošnju po kategorijama, planirate bužet, definišete ograničenja za izdatke i sračunate razlike između stvarnih i predviđenih vrednosti. Ace Money Lite omogućuje praćenje kretanja akcija na berzi i planiranje ulaganja: ne morate ručno da unosite promene na berzi jer će ih program sam preuzeti s Mreže. Softver podržava preko 150 valuta i automatski preuzima kursne liste sa Interneta, a preuzima i uvozi i informacije iz mrežnih banaka, u formatima QIF i OFX. Ako imate malu kancelariju, možete izveštaje da izvozite kao HTML datoteke, tekstualne ili pak datoteke s podacima razdvojenim zarezima. AceMoney preuzima brigu o računima i upozorava vas kada se približi rok za njihovo plaćanje. Svaku datoteku možete da zaštitite lozinkom, da zakazujete pravljenje rezervnih kopija, izračunavate rate kredita i procenjujete vrednosti hipoteka ako planirate da kupujete nekretnine. AceMoney automatizuje i popunjavanje narudžbenica na lokacijama PayPal, RegNow, RegSoft, SWReg i Plimus Ovaj program sam nasao u Micro-u septembarski broj, a ako ne mozes da nadjes cd probaj da ga nadjes na netu... [ vradovanovic @ 23.06.2005. 20:10 ] @
Citat: cassey: U kom programu bi prvo zeleo da napravis... E moj cale je to napravi (bas profesionalno) i prodao ga u jedno 10-ak eletnih kafica u Nisu... Verujem mi to je mnogo pipav posao... Reci mi molim te gde su ti elitni kafici (?), posto firma u kojoj ja radim drzi gotovo monopol nad ugostiteljskim objektima u Nisu, a narocito kaficima. ![]() [ staleks @ 24.06.2005. 22:54 ] @
Pogledaj program firme 2D Soft iz Novog Sada. [url]www.2dsoft.com[/url] Program je u sekciji softwerski paketi, i zove se Garson. Sigurno drze 10 - ak elitnih u Novom Sadu, a koliko znam i u Bgd. Za NIS, pa nisam siguran. Toliko Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|