[ Mv2Player @ 24.06.2005. 01:06 ] @
Poruka : Cannot open Create: error while opening key u registry bazi mi se pojavi kada hocu da otvorim folder Create u registry bazi windowsa Xp (profesional bez SP1 i 2). Radi se o Virtual driveu (Far stone) koji mi je radio 2 godine i od kada sam ubacio ISDN (pre par minuta) Virtual drive je momentalno otkazao!? Napisao mi je da je dosadasnji kljuc "ne validan" , a taj kljuc stoji vec 2 godine u kompjuteru i taj program mi nikada nije pravio problem!? Kada sam pokusao da ga unistaliram i reinstaliram, odbio je reinstalaciju greskom : Error50:Windows system error! na pola instalacije!? znam da ima i drugih virtual drive-a ali u ovom koji (ponavljam) koristim 2 godine, imam izvirtualisano vise od 50 cd-a koji su u fromatu ovog programa i samo ih on cita, a nijedan drugi virtual drive ih ne prepoznale i ne moze da prihvati. Ja sam probao da rucno obrisem u registry bazi sve sto je vezano za ovaj program ali javlja mi gresku iz naslova teme i ne daje mi da obrisem to. Da li neko zna da mi pomogne kako da resim ovo tj. kako da mi ovaj program ponovo proradi?
[ kUdtiHaEX @ 24.06.2005. 01:11 ] @
Za pocetak ti treba DriverClean Pro da bi obrisao drajver koji instalira virtuelni drajv, a onda i RegSUpreme da pocistis smece iz Reg. baze.

Posle toga, instaliraj opet doticni program i sve ce biti ok.
[ Mv2Player @ 24.06.2005. 14:56 ] @
Hvala ti za predlog ali ja i dalje ne umem da se snadjem. Poslusao sam te i skinuo oba programa : DriverClean i RegSUpreme, medjutim, ne znam kako da koristim DriverCleaner da bih kako ti kazes, obrisao DRIVER koji instalira Virtual drive!? Gde da nadjem taj driver?Ja ga u instaliranim programima (add/remove) vise nemam (mislim na taj virtual drive far stone program). Znaci, ja sam ga lepo unistalirao iz kompijutera jos pre par dana i tada mi nije prijavio nikakvu gresku (unistalacija je bila uspesna) ali sada nece da se instalira ponovo!?
[ Iksi @ 24.06.2005. 15:29 ] @
hmm u tom slucaju najbolje ti je ponovna instalacija windows-a jer bila bi
ogromna steta da ti propadne 50 virtuelnih diskova.