[ Sunjalo @ 25.06.2005. 01:36 ] @
Jel moguce iskljuciti da na alt tab ne mogu da se menjaju aplikacije ?
[ Seyokiller @ 25.06.2005. 20:28 ] @
Jeste moguce, jedino ako znas da radis u registriju. Za detaljne informacije podesavanja registra posjeti:
http://www.winguides.com/registry/
Vozdra
[ djolep @ 25.06.2005. 21:32 ] @
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

Izmeni CoolSwitch sa 1 na 0.
[ Sunjalo @ 25.06.2005. 22:28 ] @
Ovo sam nasao i ne radi :(

Ali uspeo sam da resim problem uz pomoc fajla u atachmentu

Citat:
If you want it to auto-start with Windows, you can just put it in the startup folder but I'd suggest using a registry entry like this:
In regedit, navigate to HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Create a new "String value". Name it whatever you want, and then for the data, put "C:\LocationOfFile\disable_alt_tab.exe"
(with quotes and pointing to the correct location). Close regedit and restart and it should work.

The only way to regain the Alt+Tab functionality is to terminate the program (from Task Manager or similar).

[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 29.06.2005. u 20:42 GMT+1]
[ H@usto® @ 27.06.2005. 12:16 ] @
A mogu li da pitam ja, zasto bi to iskljucio?
[ Sunjalo @ 29.06.2005. 19:31 ] @
Pa mozes da pitas naravno :) u pitanju je igraonica i jedan mali bug sa warcraftom i programom za kontrolu vremena koji je "slabiji" :) od WC i na alt tab moze da se pokrene iako korisnik nije ulogovan !!!!
[ the_Zak @ 22.04.2008. 12:32 ] @
Znam da je stara tema, ali ako neko i dalje ima slican problem a koristi TinaSoft EasyCafe postoji idealno rjesenje.

U samom EasyCafe Server-u postoji opcija za zamjenu reklamnog banner-a. Potrebno je samo da unesete par slicica umjesto .swf datoteke i nijedna od WIN skracenica nece biti u funkciji, tako da je tastatura na klijentu aktivna samo kad se dozvoli pristup.

Pozdrav svim kolegama koji imaju NET Igraonice.

[Ovu poruku je menjao the_Zak dana 23.04.2008. u 03:23 GMT+1]