[ MajorBauk @ 08.08.2002. 23:07 ] @
Ima li iko iskustva sa ovom karticom? Postoji li web-site ovog proizvodjaca? Slomio sam se trazeci po googlu ali nalazim samo gomilu smeca. Koliko sam primjetio postoji hrpa proizvoda ali nikakva podrska od strane eagla. Znam da ce nvidini drajveri sasvim dobro da rade sa ovom karticom ali mi trebaju neke proizvodjacke specifikacije ili benchmarci.
[ Miroslav Cvejić @ 10.08.2002. 00:09 ] @
Pa sad... Ne želim da lajem ali... Eagle je "noname" iz milošte...
[ jc denton @ 10.08.2002. 06:41 ] @
Da, za Eagle moze tako da se kaze ali me ipak interesuje da cujem sta je lose kod ovih kartica i da li postoji neki spicifican bag kod njih ili sl.?

poz.
[ MajorBauk @ 10.08.2002. 15:03 ] @
Poslije više istraživanja došao sam na isti zaključak o "proizvođaču". U nedoumicu me dovela cijena ove kartice od 95 €. Odlučio sam da riskiram kupio karticu i sam proveo benčmarke i do maksimuma stavio sve grafičke postavke u najzahtjevnijim igrama koje trenutno imam na kompu. mislio sam da će biti po onoj staroj kolko para toliko i muzike, ali sam se prevario. 64 MB DDR , tv izlaz i odsustvo DVI izlaza su još neke karakteristike ove karte. Rezultati su zapanjujući. Iako sam je poredio sa Asusovom GF4 MX440 64MB tv-out koja je objektivno slabija vrlo malo, ali po nekima kvalitetnija, 3dMark 2001 SE je pokazao rezultate i do 15% veće nego kod asusa. Tri dana sam proveo skoro neprestano za kompjuterom tražeći bagove ili neke nedostatke ali kartica i nvidijini drajveri za winXP 29.42 su se odlično slagali i mogu vam reći da sam promijenio dosta grafičkih ali ovu neću mijenjati još dugo i bojim se za ispite na fakultetu jer igre izgledaju i pokreću se sjajno. Ako naletite negdje na ovu karticu sa sličnom cijenom PREPORUČUJEM je za kupovinu.