[ Mortst @ 01.07.2005. 20:06 ] @

Je li ko zna kakva je ovo greška? Pitao sam na nekoliko mjesta i niko ne zna.
Bude ih nekoliko s različitim brojevima.
To mi se zna javiti i kod drugih aplikacija.
[ Milos Stojanovic @ 03.07.2005. 23:16 ] @
Neočekivana greška koju aplikacija nije uspela da obradi, pa je morala da se "samouništi" :) Uzrok može da bude mali milion stvari, počev od loše crackovane igre (na šta mi ovo liči), preko nekih internih bugova aplikacije, pa do loše RAM memorije, itd...
[ Mortst @ 04.07.2005. 17:41 ] @
Hvala. Napokon da mi je neko odgovorio. Probaću nać drugi crack.
[ kUdtiHaEX @ 05.07.2005. 17:47 ] @
... previse zategnuta memorija/GPU graficke kartice, nekompatibilni drajveri graficke kartice i igre, problem sa audio drajverima....
[ Mortst @ 07.07.2005. 13:50 ] @
Možeš li mi malo objasniti šta je zategnuta memorija/GPU graficke kartice?
[ kUdtiHaEX @ 08.07.2005. 14:03 ] @
To znaci da je radni takt memorije/GPU-a suvise podignut i da se zbog toga igre baguju i pucaju - u prevodu ako si overklokovao graficku, smanji malo.
[ quattor @ 10.07.2005. 15:59 ] @
Hmmm... Čuvena greška... Meni se javlja pri korišćenju pojedinih ActiveX kontrola (VB 6.0 SP6). Rade besprekorno i sve je OK dok ne zatvorim program. Tada se javi upravo ovakva greška. Interesantno je da na pojedinim računarima sve radi OK, dok pojednini izbacuju ovakvu grešku. Zašto - nemam pojma. Ovo se javlja i na nekim mojim kontrolama, ali i na pojedinim kontrolama sasvim renomiranih programera. No evo još jednog iskustva, pa možda i dođemo do odgovora.

Pozdrav!
[ Mortst @ 13.07.2005. 00:28 ] @
Citat:
kUdtiHaEX: To znaci da je radni takt memorije/GPU-a suvise podignut i da se zbog toga igre baguju i pucaju - u prevodu ako si overklokovao graficku, smanji malo.
Ne nije dirana grafa. Mislim da sam uspio rješiti problem s flešanjem biosa.